ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Επίθεση της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ Μ. Παπαδοπούλου σε Γ. Κουμουτσάκο και ΝΔ

Επίθεση της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ Μ. Παπαδοπούλου σε Γ. Κουμουτσάκο και ΝΔ

Σε απάντησή της στον Γ. Κουμουτσάκο και στην Νέα Δημοκρατία, η Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, αναφέρει ότι «η Ν.Δ. και ο εκπρόσωπός της, ο… πύραυλος Κουμουτσάκος – Κουμουτσάκος…, όπως τον προσφωνούν οι φίλοι του, έχουν τη συνήθεια να κρύβουν την αλήθεια και να ψάχνουν για φαντάσματα. Τους θυμίζουμε ότι δικοί τους βουλευτές, όπως ο κ. Βορίδης συναγελαζόταν με τον Λεπέν και το κόμμα του για πολλά χρόνια και η κ. Νίκη Τζαβέλα γευμάτιζε με τον κ. Φάρατζ πριν ο κ. Σαμαράς την τοποθετήσει στα ευρωψηφοδέλτια της ΝΔ».

«Οι ΑΝΕΛ πίστευαν και πιστεύουν στην Ενωμένη Ευρώπη της ισότιμης συμμετοχής κυρίαρχων εθνών-κρατών με κοινό στόχο και κοινά οράματα, μέσω δημοκρατικών διαδικασιών. Αντίθετα, η σημερινή ΝΔ είναι εκείνη που έχει απομακρυνθεί από τα ιδεώδη της Ενωμένης Ευρώπης που ενέπνευσαν τους πρωτεργάτες της και στα οποία πρώτος πίστεψε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής» προσθέτει η κ. Παπαδοπούλου, καταλήγοντας «η σημερινή ακραία νεοφιλελεύθερη ΝΔ έχει πάρει διαζύγιο από τις αρχές και αξίες στις οποίες βασίστηκε το ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Αντίθετα, υποστηρίζει το μοντέλο μιας σκληρής νεοφιλελεύθερης Ε.Ε. που υπερασπίζεται τα συμφέροντα των τεχνοκρατών, γραφειοκρατών, των καιροσκόπων και μόνο, εις βάρος των λαών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.