ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΑΝΕΛ κατά Σ.Θεοδωράκη: «Υπηρέτησε το πιο φαύλο σύστημα της μεταπολίτευσης ενώ πληρωνόταν από την ΕΡΤ»

ΑΝΕΛ κατά Σ.Θεοδωράκη: «Υπηρέτησε το πιο φαύλο σύστημα της μεταπολίτευσης ενώ πληρωνόταν από την ΕΡΤ»

Απάντηση στις καταγγελίες του Σταύρου Θεοδωράκη που χαρακτήρισε στήσιμο ενός νέου «κομματικού κράτους» την πρόταση Πολύδωρα για πρόεδρο του ΕΣΡ, δίνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Με ανακοίνωσή της, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, επιτίθεται στον επικεφαλής του Ποταμιού, χαρακτηρίζοντάς τον «μπάτλερ» του φαύλου συστήματος της μεταπολίτευσης, ο οποίος «αμειβόταν αδρότατα από την ΕΡΤ».

«Αν κάποιος υπηρέτησε το πιο φαύλο και αναξιοκρατικό πολιτικο-οικονομικό σύστημα της μεταπολίτευσης σε όλη του την έκταση, εκείνο των Σημίτη – Τσουκάτου – Παπαντωνίου και με όλη τη σημασία της λέξης “υπηρετώ”, δηλαδή ως ένας μπάτλερ, πλην όμως αδρότατα αμειβόμενος στην τότε κρατική τηλεόραση, αυτός δεν είναι άλλος από τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόνο που ο ίδιος κάνει πως δεν θυμάται. Εμείς πάντως θα είμαστε εδώ να του το θυμίζουμε. Κατά τα άλλα, οι επαναλαμβανόμενες αναφορές του στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο είναι ανάξιες σχολιασμού», αναφέρει η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.