ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Β.Κόκκαλης των ΑΝΕΛ προανήγγειλε αλλαγή της σύνθεσης της διάσκεψης των προέδρων;

Ο Β.Κόκκαλης των ΑΝΕΛ προανήγγειλε αλλαγή της σύνθεσης της διάσκεψης των προέδρων;

Αλλαγή της σύνθεσης της διάσκεψης προέδρων με την αλλαγή του κανονισμού της βουλής ανέφερε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Βασίλης Κόκκαλης, ωστε να αρθεί το αδιέξοδο με τη συγκρότηση του ΕΣΡ που απαιτούνται τα 4/5. 

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98.0 ο βουλευτής σημείωσε οτι θα μπορούσε να γίνει κατι τέτοιο με την αλλαγή του κανονισμού της βουλής τη στιγμή που τα κόμματα σήμερα ειναι οκτώ και οχι πέντε. Ειναι μια συζήτηση που είχε ανοίξει το καλοκαίρι και είπαμε θα το δούμε ξανά το φθινώπορο. Ο κ. Κόκκαλης που μετέχει στη διάσκεψη προέδρων εκφράζει την λύπη του που η ΝΔ δεν συναινεί στην πρόταση του Βύρων πολύδωρα ενός εντίμου πολιτικού και διερωτήθηκε πως ψηφίστηκε για πρόεδρος της βουλής το 2012 και τώρα δεν μπορει να ψηφιστεί για  πρόεδρος του ΕΣΡ ;  

Κώστας Χατζηδάκης : Η Ν.Δ δεν εκβιάζει κανέναν 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι άνθρωποι ειναι αμετανόητοι , απάντησε σε μια τέτοια πιθανότητα , ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Βουλευτής Κώστας Χατζηδάκης. Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98.0, ο κ. Χατζηδάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση οτι περιπλέκει τις εξελίξεις ενω η ΝΔ επιμένει στο να τηρηθούν οι αποφασεις του ΣτΕ.  Η νέα δημοκρατία δεν εκβιάζει κανέναν ειπε ειμαστε διατεθειμένοι να συμβάλουμε στο κανονικό δρόμο αρκεί να τηρηθούν οι αποφάσεις. Σημείωσε για την προταση της κυβέρνησης στο πρόσωπο του κ. Πολύδωρα, ο κ. Χατζιδάκης ειπε πως όποιοι τον παρακολούθησαν στην ΕΡΤ κατάλαβαν γιατί δεν πληροί τις προϋποθεσεις και θα πρέπει να αναζητηθεί νέο πρόσωπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.