ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΑΝΕΛ: Καταψηφίζουν τα άρθρα κοινοτικής οδηγίας για ίση μεταχείριση στο χώρο εργασίας

ΑΝΕΛ: Καταψηφίζουν τα άρθρα κοινοτικής οδηγίας για ίση μεταχείριση στο χώρο εργασίας

Καταψηφίζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τα άρθρα της κοινοτικής οδηγίας που αφορούν την εφαρμογή της κοινοτικής οδηγίας για την ίση μεταχείριση στο χώρο εργασίας ασχέτως φυλετικής ή εθνοτικής καταγωγής.

Κατά την συζήτηση που διεξάγεται στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής τα περισσότερα κόμματα δήλωσαν ότι υπερψηφίζουν (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι).

Από την πλευρά του ο εισηγητής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Κατσίκης υποστήριξε ότι «εξισώνεται ο θρησκευτικός ή πολιτικός γάμος καθολικά με τα σύμφωνα συμβίωσης» τα οποία έχει καταψηφίσει το κόμμα του και ότι «οι εκτροπές οικογενειακού θεσμού ή αναδυόμενες άλλες μορφές οικογένειας οδηγούν σε αποχριστιανισμό σύγχρονων κοινωνιών»

«Όταν εμείς αντιδρούσαμε στο σύμφωνο συμβίωσης και λέγαμε ότι ανοίγει ο δρόμο για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία, τότε η πλειοψηφία των βουλευτών έλεγε ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Σήμερα επαληθευόμαστε και αντιδρούμε».

«Πάμε να νομιμοποιήσουμε το τρίτο φύλο» είπε και πρόσθεσε ότι «έτσι ανοίγει ο δρόμος και για την τεκνοθεσία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα διαμορφωθεί στο μέλλον μία κοινωνία χαλαρών ηθών», εκτίμησε ο Κ. Κατσίκης και υποστήριξε ότι για το κόμμα του «μεγαλύτερη αξία έχει ο σεβασμός του ανθρώπου που απορρέει από την απόρριψη οποιοδήποτε θεσμού υποκατάστατου της οικογένειας».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.