ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Απάντηση ΑΝΕΛ σε Ποτάμι: «Δεν θα σβήσουν ποτέ έννοιες όπως Πατρίδα, Οικογένεια, Ορθοδοξία, Δημοκρατία»

Απάντηση ΑΝΕΛ σε Ποτάμι: «Δεν θα σβήσουν ποτέ έννοιες όπως Πατρίδα, Οικογένεια, Ορθοδοξία, Δημοκρατία»

Επίθεση στο Ποτάμι και την ανακοίνωσή του στην οποία χαρακτήρισε «εθνική ντροπή η στάση Καμμένου για τα δικαιώματα όσων κάνουν σύμφωνο συμβίωσης» εξαπολύουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Το κόμμα χαρακτηρίζει το Ποτάμι και τους οπαδούς του «ακραίους νεοταξίτες οπαδούς του Σόρος» και επισημαίνει ότι «δεν θα σβήσουν ποτέ έννοιες όπως η Πατρίδα, η Οικογένεια, η Ορθοδοξία, η Δημοκρατία, ούτε οι αξίες τις οποίες πρεσβεύει διαχρονικά ο Ελληνισμός.

Διαβάστε την ανακοίνωση των ΑΝ.ΕΛ:

«Έχει καταντήσει ιδιαίτερα κουραστικό ο Θεοδωράκης και το νεοταξίτικο Ποτάμι του να αναλώνουν την ελάχιστη φαιά ουσία που διαθέτουν για να επιδίδονται σε υβριστικά παραληρήματα εναντίον των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και του κ. Πάνου Καμμένου.

Το Ποτάμι και ο αρχηγός του, ως ακραίοι νεοταξίτες οπαδοί του Σόρος και ως ιέρειες της αμφιλεγόμενης “πολιτικής ορθότητας”, εναντιώνονται με ζήλο ιεροεξεταστή στις αξίες, τις αρχές και τα ιδανικά στα οποία πιστεύει η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Το Ποτάμι και ο αρχηγός του, ως γνωστοί εθνομηδενιστές, διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους υπέρ της κατάλυσης των εθνικών κρατών χάριν της αμφιλεγόμενης παγκοσμιοποίησης που καταστρέφει λαούς και κοινωνίες, ενώ διακρίνονται για τον διαχρονικό ζήλο τους ως καλοί μπάτλερ, στην υπεράσπιση των χορηγών τους, των αφεντικών τους και των διαπλεκόμενων συμφερόντων.

Όσο και αν το επιδιώκουν με κάθε τρόπο οι οπαδοί της νέας τάξης πραγμάτων όπως ο Θεοδωράκης και η παρέα του, δεν θα σβήσουν ποτέ έννοιες όπως η Πατρίδα, η Οικογένεια, η Ορθοδοξία, η Δημοκρατία, ούτε οι αξίες τις οποίες πρεσβεύει διαχρονικά ο Ελληνισμός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ούτε θα πάψουν να υπάρχουν τα εθνικά κράτη. Αντιθέτως, θα ζουν και θα υπάρχουν. Αφήνουμε τον Θεοδωράκη και το κατάμαυρο Ποτάμι του να κάνουν παρέα στον Σόρος και τους νεοταξίτες οπαδούς του».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.