ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Π.Καμμένος για κυπριακό: «Υπάρχουν θέματα που αποτελούν κόκκινη γραμμή για τον ελληνισμό»

Π.Καμμένος για κυπριακό: «Υπάρχουν θέματα που αποτελούν κόκκινη γραμμή για τον ελληνισμό»

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη. Ο κ. Καμμένος δήλωσε μεταξύ άλλων για το θέμα των διαπραγματεύσεων για το κυπριακό ότι η λύση πέρα από δίκαιη θα πρέπει να είναι και λειτουργική και ότι υπάρχουν θέματα τα οποία αποτελούν “κόκκινη γραμμή” για τον Ελληνισμό

«Ενημερώθηκα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Αναστασιάδη για την πορεία των διαπραγματεύσεων, όλοι στηρίζουμε τις διαπραγματεύσεις και βεβαίως στηρίζουμε την Κυπριακή κυβέρνηση. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν θέματα τα οποία αποτελούν “κόκκινη γραμμή” για τον Ελληνισμό. Το ένα είναι το θέμα των εγγυήσεων και βεβαίως το θέμα της άμεσης αποχώρησης των δυνάμεων κατοχής από την Κύπρο» δήλωσε μετά τη συνάντηση.

«Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και είμαστε προσεκτικοί στις διαπραγματεύσεις στο να μην γίνει προσπάθεια από κάποιους να γυρίσουμε στο καθεστώς του ’60, όπου η μειοψηφία ουσιαστικά ελέγχει την πλειοψηφία» επισήμανε ο κ. Καμμένος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Προς αυτήν την κατεύθυνση κινείται και η Κυπριακή κυβέρνηση και ο Πρόεδρος και ελπίζω, από την άλλη πλευρά, να υπάρχει μια σοβαρότητα και μια απόφαση στο να μπορέσει να απελευθερωθεί το μέρος εκείνο της Κύπρου που το 1974 έπεσε θύμα εισβολής και κατοχής. Δεν πρέπει να ξεχνούμε τα Ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και αυτό που επιβάλλει η διεθνής νομιμότης. Η λύση πέραν από δίκαιη θα πρέπει να είναι και λειτουργική» κατέληξε ο κ. Καμμένος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.