ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θ. Παπαχριστόπουλος: «Ένα κομμάτι πολιτικών έβαζε σταθερά το χέρι στο μέλι»

Θ. Παπαχριστόπουλος: «Ένα κομμάτι πολιτικών έβαζε σταθερά το χέρι στο μέλι»

«Αν αυτήν τη στιγμή έχει απαξιωθεί το πολιτικό προσωπικό, έχει απαξιωθεί γιατί ένα κομμάτι πολιτικών -ευτυχώς όχι όλο- έβαζε σταθερά το χέρι στο μέλι. Λίστες, λίστες, λίστες, φοροδιαφυγή, διαφθορά, διαπλοκή», ανέφερε εκ μέρους της ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο βουλευτής Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στη Βουλή.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το σημερινό μήνυμα του Πολυτεχνείου, «των παιδιών που αψήφησαν τότε και μπορούσαν να πεθάνουν σαν τα σκυλιά από τη μια στιγμή στην άλλη» είναι να μην ξαναβάλει κανένας πολιτικός το χέρι στο μέλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα του κοπεί σύρριζα», προσέθεσε και απευθύνοντας «μια βροντερή παράκληση» στον πρωθυπουργό της χώρας, είπε πως μπορεί να γίνουν λάθος επιλογές και λάθος προγράμματα μπορεί να υπάρξουν, όμως δεν «θα μας φτύνουν γι’ αυτό», παρά «ένα πράγμα δεν θα συγχωρέσει πια ο Έλληνας πολίτης», «να μας φτύνει στο δρόμο, γιατί κάποιους από εμάς, μας έπιασε με την γίδα στην πλάτη».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.