ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κ. Κατσίκης: Η ΝΔ παραποίησε τα λεγόμενα μου

Κ. Κατσίκης: Η ΝΔ παραποίησε τα λεγόμενα μου

Για παραποίηση των λεγόμενων του από τη Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης, η δήλωση του οποίου πως εάν δεν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση οι εκλογές είναι μονόδρομος είχε αξιοποιηθεί από την αξιωματική αντιπολίτευση.

“Η παραποίηση γεγονότων και λεγομένων έχει εδώ και καιρό ονοματεπώνυμο. Λέγεται Νέα Δημοκρατία. Εξειδίκευση στην παράφραση και στην κινδυνολογία. Μιλούν για ανευθυνότητα αυτοί που έχουν περίσσευμα τέτοιας. Οι κύριοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης που αλαλάζουν για εκλογές, χωρίς ουσιαστικά να τις θέλουν. Που προτάσσουν το κομματικό όφελος έναντι του Εθνικού συμφέροντος. Που τορπιλίζουν την Εθνική προσπάθεια αντί να τη συνδράμουν”, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο κ.Κατσίκης.

“Η τακτική των προσωπικών και κομματικών επιθέσεων είναι πλέον παρωχημένη. Πολιτικά επιχειρήματα έχετε κύριοι;”, συνεχίζει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, καταλήγοντας: “Την αγωνία μας για την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης την ερμηνεύετε ως «αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά». Μην είστε τόσο προκλητικά ταυτισμένοι και μη γίνεστε τόσο απροκάλυπτα τιμητές των ανθελληνικών θέσεων του κ. Σόιμπλε. Πάψτε να εθελοτυφλείτε. Η αξιολόγηση θα κλείσει, η οικονομία θα αναπνεύσει και οι εκλογές θα γίνουν στο χρόνο τους”.   

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Κατσίκης είχε δηλώσει ρ/σ μεταξύ άλλων:

“Αν η αξιολόγηση δεν κλείσει αν ο χρόνος διαπραγμάτευσης  επιμικυνθεί και συμπέσει με τον χρόνο όπου οι οικονομικές δυνατότητες προς τακτοποίηση οικονομικών εκρεμμοτήτων σε πληρωμή τόκων και χρεολύσιων , θα εξαρτηθούν συνεπώς αν στον χρόνο είτε Φεβρουάριο ή Μάρτιο  δεν βρούμε λύση , τότε μονόδρομος είναι η λαϊκή ετυμηγορία, προσωπικά δεν βλέπω κάτι άλλο, ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική στην Ευρώπη. Σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση με οτι μας εχει απομείνει, μόνοι μας θα πρεπει να δούμε με την οικονομική μας κατάσταση”.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε παραμύθια τις υποσχέσεις για την αντιμετώπιση του χρέους περι επιμήκυνσης και απομείωσης του χρέους γιατί μέχρι τωρα δεν έχουμε δει κάτι οπως ειπε και πρόσθεσε πιο κάτω: “άρα λοιπόν και η επαναφορά στο εθνικό νόμισμα , ειναι σενάριο που δεν μπορεί να το αποκλείσει κανείς, γιατί δεν βλέπω και τίποτε αλλο”.

Η ΝΔ είχε σχολιάσει τις δηλώσεις του βουλευτή. «Είναι φανερό ότι και βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας συνειδητοποιούν ότι με την κυβερνητική ανευθυνότητα, την αναξιοπιστία και τις αλλοπρόσαλλες πολιτικές, η χώρα συνεχίζει έναν επικίνδυνο κατήφορο», ανέφερε σε ανακοίνωση της, προσθέτοντας:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ομολογούν, πλέον, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί την κατάσταση που η ίδια έχει δημιουργήσει και βλέπουν τις εκλογές ως διέξοδο. Ας τους ακούσει ο κ. Τσίπρας.»           

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.