Εξηγήσεις για τις δηλώσεις περί Σκοπίων δίνει ο Κώστας Κατσίκης

Εξηγήσεις για τις δηλώσεις περί Σκοπίων δίνει ο Κώστας Κατσίκης

«Εξέφρασα προσωπικές σκέψεις που σε έναν βαθμό παραποιήθηκαν και παρερμηνεύθηκαν ως έναν βαθμό», τόνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης σε συνέντευξή του μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις πρωινές δηλώσεις του περί δραχμής, εκλογών και προσάρτησης Σκοπίων!

«Την στιγμή δεν την επέλεξα εγώ, μου τηλεφώνησε δημοσιογράφος και μου έκανε ερωτήσεις στις οποίες απάντησα. Αυτές είχαν να κάνουν με υποθετικά σενάρια και απάντησα σε αυτά όπως πχ. τι θα γίνει αν δεν κλείσει η αξιολόγηση. Εγώ είπα αρχικώς ότι θα κλείσει η αξιολόγηση», ανέφερε ο κ. Κατσίκης.

«Δεν αρμόζει σε εμάς η μικροπολιτική και ο αποπροσανατολισμός του κόσμου για προσπόριση εκλογικής δύναμης», απάντησε σε ερώτημα αν προσπαθεί να ψαρέψει στα νερά των ψηφοφόρων των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ που τάσσονται υπέρ της δραχμής.

Παράλληλα, αρνήθηκε ότι «διεξάγονται συζητήσεις κι εξυφαίνονται σενάρια εντός της Κυβέρνησης για επιστροφή της χώρας στο εθνικό νόμισμα», υποστηρίζοντας ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να λάβει τα σκληρά μέτρα για τα οποία πιέζουν οι δανειστές.

Σε ότι αφορά την δήλωση του για προσάρτηση των Σκοπίων, ο κ. Κατσίκης, είπε ότι ήταν περισσότερο υπαινιγμός και ότι εκείνος ήθελε να δώσει ένα μάθημα ιστορίας στους κατοίκους των Σκοπίων για την ιστορία του τόπου τους, στέλνοντας τους το μήνυμα ότι «όπου μακεδονική γη είναι ελληνική γη» κι ότι αυτό είναι ως απάντηση σε χάρτες που εμφανίζονται στα Σκόπια και δείχνουν ότι η δική τους χώρα φτάνει ως την Θεσσαλονίκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ερώτηση του ο Νίκος Χατζηνικολάου έκανε λόγο για δήλωση «βόμβα» από τον κ. Κατσίκη, ωστόσο ο ίδιος απάντησε πως «δεν είμαι και τίποτα σπουδαίο για να με ακούσουν…».

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.