ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΑΝΕΛ: Χρειάζεται ρύθμιση χρέους άμεσα για να εξέλθουμε της κρίσης

ΑΝΕΛ: Χρειάζεται ρύθμιση χρέους άμεσα για να εξέλθουμε της κρίσης

Η κυβέρνηση επιδιώκει συνολική λύση, που περιλαμβάνει το κλείσιμο της αξιολόγησης σε λογικά πλαίσια, τη διατύπωση των μεσοπρόθεσμων μέτρων για το χρέος και τον καθορισμό λογικών πλεονασμάτων που δεν μπορεί να είναι 3,5% για δέκα χρόνια, ανέφερε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ και σημειώνοντας ότι με προηγούμενες κυβερνήσεις οι δανειστές δεν συζητούσαν καν τέτοια ζητήματα.

Εις ό,τι αφορά το χρέος, η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τόνισε ότι η ρύθμισή του «δεν είναι μόνο μια συζήτηση», τουναντίον, (η ρύθμιση) είναι ο μόνος τρόπος που θα οδηγήσει τη χώρα έξω από τον φαύλο κύκλο της κρίσης, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει στην παραγωγική της ανασυγκρότηση.

Εγκάλεσε την ΝΔ για άσκηση «τυφλής αντιπολίτευσης», προσθέτοντας ότι «πρέπει να ακούγεται και καμιά πρόταση», ενώ συνέχισε αναφέροντας ότι το προηγούμενο διάστημα η αξιωματική αντιπολίτευση έλεγε «φέρτε τόσα (μέτρα) κι άλλα τόσα και τώρα δεν ψηφίζουν τίποτα».

Ως προς τα αντίμετρα, κάλεσε τη ΝΔ να προβεί σε μια αξιολόγηση και να ψηφίσει μερικά.

Υπενθύμισε ακόμα ότι η ΝΔ δεν ψήφισε την «επιδοματική σύνταξη» στο τέλος του 2016 και «τώρα λένε να δοθεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν τέλει, η κ. Παπαδοπούλου σημείωσε ότι παλαιότερα η αντιπολίτευση κατηγορούσε την κυβέρνηση ότι ασχολείται μόνο με την οικονομία και τώρα που η κυβέρνηση ανοίγει και άλλα ζητήματα, η αντιπολίτευση και πάλι την εγκαλεί ότι αλλάζει την ατζέντα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.