ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θ.Παπαχριστόπουλος: «Θέμα ημερών να βγει η χώρα απ’ το τούνελ»

Θ.Παπαχριστόπουλος: «Θέμα ημερών να βγει η χώρα απ’ το τούνελ»

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, σε συνεντευξή του σε τηελεοπτικό σταθμό επανέλαβε τα περί «τιτάνιας προσπάθειας της κυβέρνησης» δήλωσε με βεβαιότητα πως «ένας μαραθώνιος είναι στα τελευταία του μέτρα, ούτε καν χιλιόμετρο», ενώ συνέχισε ξεκαθαρίζοντας πως εκτός από τον Γερμανό Υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος «είναι απρόβλεπτος», όλοι οι άλλοι Ευρωπαίοι «είναι υπέρ μας», για να σπεύσει να προειδοποιήσει άπαντες: «Φοβού τον Σόιμπλε και δώρα φέροντα».

Στη συνέχεια, εξακολούθησε το γνωστό τροπάριο, περί δημιουργίας κοινωνικού κράτους αποκλειστικά από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ λέγοντας πως «για πρώτη φορά, μετά από δεκαετίες, οι άνθρωποι που ήταν πεταμένοι στα σκουπίδια, έρχονται στο προσκήνιο». Η πολιτική του ανάλυση συνέχισε με την επίσης γνωστή επιχειρηματολογία, που έχει να κάνει με το… δεν φταίμε εμείς αλλά οι άλλοι, καθώς δήλωσε ότι «αυτή την κρίση που δεν προκαλέσαμε εμείς, τη φέρνουμε στο τέλος της».

Αφού νωρίτερα είχε σχολιάσει πως «η χώρα τελειώνει από μία μεγάλη περιπέτεια», ο κ. Παπαχριστόπουλος προχώρησε πιστός πάντα στη μη θριαμβολογία, λέγοντας ότι: «Είναι θέμα λίγων ημερών, ίσως μιας βδομάδας να βγούμε από το τούνελ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.