ΑΝΕΛ: Το μήνυμα της εκπροσώπου μετά την ισχυρή δόνηση στην Κω

ΑΝΕΛ: Το μήνυμα της εκπροσώπου μετά την ισχυρή δόνηση στην Κω

Τη συμπαράστασή τους προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Κως, που δοκιμάζονται από τον ισχυρό σεισμό των 6,4 Ρίχτερ που συντάραξε το νησί σήμερα τα ξημερώματα, εκφράζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

«Αυτές τις στιγμές η σκέψη όλων μας είναι στους κατοίκους της Κω και στους χιλιάδες επισκέπτες της, που αναστατώθηκαν από τον ισχυρό σεισμό. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τον αδόκητο χαμό των δύο συνανθρώπων μας και ευχόμαστε στους τραυματίες ανάρρωση το ταχύτερο δυνατό» αναφέρει η εκπρόσωπος του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου σε δήλωσή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Προσδοκούμε ότι με την άμεση κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού και την απαράμιλλη ψυχραιμία που επέδειξαν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Κω θα υπάρξει γρήγορα αποκατάσταση της κοινωνικής και οικονομικής ζωής στο νησί» καταλήγει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.