ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Κουίκ για Κυπριακό: Αγωνιζόμαστε για λύση – Η Ελλάδα είναι πάντα στο πλευρό της Κύπρου

Κουίκ για Κυπριακό: Αγωνιζόμαστε για λύση – Η Ελλάδα είναι πάντα στο πλευρό της Κύπρου

Ο κ. Κουίκ επεσήμανε ότι η Ελλάδα είναι πάντα στο πλευρό της Κύπρου και προσέθεσε ότι την περίοδο που γίνονται αγωνιώδεις προσπάθειες για το Κυπριακό, όλοι γνωρίζουν την στάση και την θέση της Ελλάδας ως προς το Κυπριακό…

Το Κυπριακό συζήτησε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος, αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού, Τέρενς Κουίκ, με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Σε δηλώσεις, μετά την συνάντηση ο κ. Κουίκ χαρακτήρισε «εντυπωσιακή» την ομιλία του κ. Αναστασιάδη στο 19ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αποδήμων Κυπρίων.

Ο κ. Κουίκ επεσήμανε ότι η Ελλάδα είναι πάντα στο πλευρό της Κύπρου και προσέθεσε ότι την περίοδο που γίνονται αγωνιώδεις προσπάθειες για το Κυπριακό, ξέρει πάρα πολύ καλά η Κύπρος και ο Πρόεδρος Ν. Αναστασιάδης, πως «από τον πρώτο πολίτη της χώρας, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, μέχρι τον τελευταίο πολίτη της Ελλάδας, είμαστε στο πλευρό σας, για μια λύση του Κυπριακού, που θα βασίζεται καταρχήν πάνω στην απομάκρυνση όλων των κατοχικών δυνάμεων και τον τερματισμό του αναχρονιστικού καθεστώτος των εγγυήσεων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αργότερα ο κ. Κουίκ θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους υπουργούς Παιδείας και Εξωτερικών της Κύπρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.