ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΑΝΕΛ: «Το ιστορικό όνομα της Μακεδονίας ανήκει στην Ελλάδα»

ΑΝΕΛ: «Το ιστορικό όνομα της Μακεδονίας ανήκει στην Ελλάδα»

Η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου, απάντησε στο φιλοσκοπιανό δημοσίευμα του γερμανικού Spiegel και τις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών, Νικολά Ντιμιτρόφ.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Το πρόσφατο δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση του υποτίθεται αξιόπιστου γερμανικού «Spiegel» που φιλοξενεί δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων Νικ. Ντιμιτρόφ, είναι απόλυτα ανακριβές, απροκάλυπτα μεροληπτικό και απροσχημάτιστα κακόβουλο σε βάρος της Ελλάδας.

Πρόκειται για ένα φιλοσκοπιανό παραλήρημα σε τέτοιο βαθμό που μπορεί να χαρακτηριστεί ευθέως ανθελληνικό. Ο συντάκτης του δεν έκανε τίποτα άλλο από το να υιοθετήσει απόλυτα και χωρίς την παραμικρή επίφαση αντικειμενικότητας τις ανιστόρητες απόψεις του Σκοπιανού Υπουργού Εξωτερικών και της ηγεσίας της γείτονος. Απαντούμε λοιπόν.

Το ιστορικό όνομα της Μακεδονίας ανήκει στην Ελλάδα. Οι όποιες προσπάθειες για οικειοποίηση του ονόματος από την ηγεσία των Σκοπίων προκειμένου να εξυπηρετήσει κάθε λογής σκοπιμότητες, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να είναι αποδεκτές, ούτε καν ανεκτές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και το «Spiegel» οφείλει να πάψει να παίζει προπαγανδιστικά παιχνίδια υπέρ των Σκοπίων και σε βάρος της Ελλάδας. Με άλλα λόγια, οφείλει να επανορθώσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.