ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Θ.Παπαχριστόπουλος: «Εγώ δεν προέτρεψα κανέναν να πάει να κολυμπήσει»

Θ.Παπαχριστόπουλος: «Εγώ δεν προέτρεψα κανέναν να πάει να κολυμπήσει»

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος αναφερόμενος σε πιθανές ευθύνες και παραλήψεις, είπε ότι τώρα είμαστε σε μια διαδικασία, «όταν ολοκληρωθεί, εάν υπάρχουν, ευθύνες και παραλήψεις, να αποδοθούν»…

Αναδίπλωση από τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, Θανάση Παπαχριστόπουλο, ο οποίος είχε υποστηρίξει το πρωί της Δευτέρας πως κολύμπησε στην παραλία της Βούλας και ότι δεν είδε καμία κηλίδα.

Σήμερα μιλώντας στον ΣΚΑΪ έκανε λόγο για προσωπική του επιλογή και ότι δεν πρέπει να το κάνουν και οι υπόλοιποι. Όπως εξήγησε, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει είναι απαραίτητο να κολυμπά. Έτσι επέλεξε ένα σημείο, στο οποίο δεν υπήρχε απαγόρευση. «Εγώ δεν προέτρεψα κανέναν να πάει να κολυμπήσει», τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφερόμενος σε πιθανές ευθύνες και παραλήψεις, είπε ότι τώρα είμαστε σε μια διαδικασία, «όταν ολοκληρωθεί, εάν υπάρχουν, ευθύνες και παραλήψεις, να αποδοθούν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.