ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δ.Καμμένος: «Μια διοίκηση πρέπει να έχει μια τεκμηριωμένη άποψη και γνώμη»

Δ.Καμμένος: «Μια διοίκηση πρέπει να έχει μια τεκμηριωμένη άποψη και γνώμη»

Τις πολιτικές ευθύνες που υπάρχουν για την πετρελαιοκηλίδα στο Σαρωνικό επισήμανε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Καμμένος.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ο κ. Καμμένος τόνισε χαρακτηριστικά ότι υπήρχαν ολιγωρίες σε όλη τη βαθμίδα της διοίκησης μέχρι και τον υπουργό. «Πάντοτε όταν γίνεται ένα λάθος τέτοιο υπάρχουν πολιτικές ευθύνες» συμπλήρωσε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Στο πλαίσιο αυτό τόνισε την ανάγκη να δημιουργηθεί ένα ΚΕΠ «για να ενημερώσουμε τον κόσμο με μια γνώμη, μια άποψη τεκμηριωμένη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μια διοίκηση πρέπει να έχει μια τεκμηριωμένη άποψη και γνώμη» κατέληξε στην παρέμβασή του ο Δημήτρης Καμμένος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.