ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΑΝΕΛ: «Fake News ότι θα δεχθούμε την Τουρκική Ένωση Ξάνθης»

ΑΝΕΛ: «Fake News ότι θα δεχθούμε την Τουρκική Ένωση Ξάνθης»

Κύκλοι των ΑΝΕΛ διαψεύδουν δημοσιεύματα του αντιπολιτευόμενου Τύπου ότι θα αλλάξει η στάση του κόμματος στο ζήτημα του «τρίτου φύλου» και της δήθεν «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης»

Συγκεκριμένα ανώτερο στέλεχος του κόμματος παρέπεμψε στην δήλωση Κουΐκ και είπε τα εξής: «Εμείς δεν είμαστε Νέα Δημοκρατία για να ψηφίζουμε την εισαγωγή αλλοδαπών στο γένος στις παραγωγικές σχολές των ΕΔ και των ΣΑ, ούτε να ψηφίζουμε υπέρ των γάμων των ομοφυλοφίλων όπως έκανε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ επί Βενιζέλου. Έχουμε συγκεκριμένες αρχές που παραμένουν ως έχουν και με αυτές πορεύεται το κόμμα. Όσοι λένε το αντίθετο απλά λένε ψέμματα. Δυστυχώς τα fake news έχον γίνει η επίσημη γραμμή της Αντιπολίτευσης»

Η συγκεκριμένη δήλωση του Τ.Κουΐκ έχει ως εξής:

«Η τροπολογία θα εισαχθεί ξανά και θα λαμβάνει υπόψη τις θέσεις του Συμβουλίου της Ευρώπης, και θα προστατεύει ταυτόχρονα τα συμφέροντα της Θράκης, έναντι εκείνων που δεν σέβονται τη Συνθήκη της Λωζάννης και την εκεί ύπαρξη θρησκευτικής και όχι εθνικής μειονότητας». Ο υφυπουργός Εξωτερικών και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τόνισε ότι «το υπουργείο Εξωτερικών είναι σε στενή συνεργασία με το υπουργείο Δικαιοσύνης, όπως και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με τους νομικούς συμβούλους του υπουργού κ. Κοντονή».
Ακόμη, σημείωσε πως «οι ανησυχούντες της γραφικής αντιπολίτευσης να είναι βέβαιοι ότι η δεδηλωμένη της κυβέρνησης είναι ακλόνητη και η ενδοκυβερνητική συνοχή απόλυτα αρραγής σε σχέση με την κινούμενη άμμο στο εσωτερικό και του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του ουραγού της, που ψάχνει ηλεκτρονικό αρχηγό».
Παράλληλα, ο κ. Κουίκ επέκρινε την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υποστηρίζοντας πως «ο αμοραλισμός και η ανικανότητα αντιπολίτευσης εκ μέρους της ΝΔ, όπως έχει καταντήσει στα χέρια της ηγετικής της ομάδας, δημιουργεί ένα πρωτοφανές φαινόμενο για τα πολιτικά και κοινοβουλευτικά χρονικά της χώρας.
Και προσθέτει: «Ένα κόμμα, και μάλιστα αυτό που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, να μην υπερασπίζεται τις θέσεις του, αλλά να τις βανδαλίζει με μια καινοφανή αντίστροφη ισοπεδωτική λογική».
Βέβαια, υπογραμμίζει, «αυτό το πρόβλημα της σημερινής Νέας Δημοκρατίας δεν μας αφορά. Μπορεί να είναι και για γέλια, μπορεί να είναι και για κλάματα. Η παράστασή της συνεχίζεται».
Καταληκτικά, ο κ. Κουίκ σχολιάζει πως «τελικά χθες, βρεθήκαμε μπροστά σε ένα ακόμα δείγμα ότι σέρνεται πλέον από τη μύτη από τους ΑΝΕΛ. Είμαστε ο εφιάλτης τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.