ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

ΑΝΕΛ: «Η ΝΔ μαζί με κάποια κόμματα της αντιπολίτευσης στοχεύουν στο να διασπάσουν την Κυβέρνηση»

ΑΝΕΛ: «Η ΝΔ μαζί με κάποια κόμματα της αντιπολίτευσης στοχεύουν στο να διασπάσουν την Κυβέρνηση»

«Η ΝΔ μαζί με κάποια άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης στοχεύουν στο να διασπάσουν αυτή την κυβέρνηση προκειμένου να επανέλθουν στην εξουσία» ανέφερε σε συνέντευξή της η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, προσθέτοντας: «Αυτό το προσπαθούν με κάθε τρόπο: είτε με επιθέσεις εναντίον του προέδρου μας, του κ. Καμμένου είτε με θεωρίες περί δήθεν συμφωνιών κάτω από το τραπέζι ανάμεσα στα δύο κόμματα που συγκυβερνούν».

«Όλα αυτά δεν έχουν καμία απολύτως βάση. Η εικόνα αυτή προέρχεται από τη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη και υπάρχουν συντονισμένα δημοσιεύματα που τη συντηρούν» επισήμανε, ενώ αναφορικά με το θέμα του ταξιδιού, στο Λονδίνο, του προέδρου των ΑΝΕΛ, είπε, αφού προηγουμένως στηλίτευσε το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου, ότι «ο κ. Καμμένος διευκρίνισε και χθες ότι πλήρωσε με δικά του χρήματα».

Σε ό,τι αφορά την στάση των ΑΝΕΛ στο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, σημείωσε ότι δεν υπάρχει καμία αλλαγή στάσης στο ζήτημα αυτό, υπενθυμίζοντας ότι οι ΑΝΕΛ εξαρχής είχαν υποστηρίξει πως θα πρέπει να ρυθμιστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να εναρμονίζεται απολύτως με τις συνταγματικές διατάξεις περί προστασίας της οικογένειας, του γάμου και της παιδικής ηλικίας.

«Επειδή για μας ύψιστο θέμα είναι η ψυχοσύνθεση των παιδιών, θεωρούμε ότι δεν πρέπει να προκύπτει από πουθενά -και να υπάρχουν οι δικλείδες εκείνες- που δεν θα επιτρέπουν το γάμο αυτής της κατηγορίας ανθρώπων και την τεκνοθεσία. Η ψήφιση επί της αρχής σχετίζεται με το σχέδιο δράσης για τα δικαιώματα του παιδιού και στο δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού των ανθρώπων, το οποίο σεβόμαστε. Είναι άλλο αυτό και άλλο η δυνατότητα σύναψης γάμου και τεκνοθεσίας. Οι ΑΝΕΛ είμαστε ενάντια σε κάτι τέτοιο» είπε η κ. Παπαδοπούλου.

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ τάχθηκε υπέρ της εξεύρεσης συμβιβαστικής λύσης στο θέμα της επένδυσης στο Ελληνικό, προκειμένου να ληφθούν ταχύτατα οι αναγκαίες αποφάσεις για να μην διακινδυνεύσει η υλοποίηση της επένδυσης, δεδομένου ότι συνδέεται και με την ολοκλήρωση της 3ης αξιολόγησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.