ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Π.Καμμένος: «Ποτέ δεν έκανα μήνυση στον διευθυντή της εφημερίδας Τα Νέα»

Π.Καμμένος: «Ποτέ δεν έκανα μήνυση στον διευθυντή της εφημερίδας Τα Νέα»

Διέψευσε τις αρχικές πληροφορίες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ότι κίνησε τη διαδικασία του αυτοφώρου σε βάρος του δημοσιογράφου Παναγιώτη Λάμψια, διευθυντή της εφημερίδας «τα Νέα» με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας.

Πριν από λίγη ώρα ο ίδιος ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε ότι δεν έκανε μήνυση στον Παναγιώτη Λάμψια.

Λίγο πριν τις 17:00, η ιστοσελίδα της εφημερίδας «τα Νέα» ανήρτησε είδηση σύμφωνα με την οποία ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, κίνησε τη διαδικασία του αυτόφωρου εις βάρος του Παναγιώτη Λάμψια, καταθέτοντας μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το μεσημέρι της Παρασκευής ένα περιπολικό στάθμευσε έξω από τα γραφεία της εφημερίδας «τα Νέα» στη λεωφόρο Συγγρού 340. Δύο άντρες που κρατούσαν ένα φάκελο μπήκαν στο κτίριο της εφημερίδας και δήλωσαν ότι αναζητούν τον διευθυντή «των Νέων» Παναγιώτη Λάμψια για να του επιδώσουν -σύμφωνα με πληροφορίες- μήνυση του υπουργού Άμυνας. Αφού ενημερώθηκαν ότι ο Παναγιώτης Λάμψιας απουσίαζε την συγκεκριμένη στιγμή από το κτίριο της εφημερίδας, οι δύο άντρες αποχώρησαν.

Στη συνέχεια οι ιστοσελίδες tanea.gr και το in.gr δημοσίευσαν τις πληροφορίες ότι ο κ. Καμμένος ζήτησε τη σύλληψη του κ. Λάμψια.

Ωστόσο λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής, με ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι δεν έκανε μήνυση στον Παναγιώτη Λάμψια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.