ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

ΑΝΕΛ προς Κυρ.Μητσοτάκη: «Το μόνο μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα που υπάρχει βρίσκεται στην αυλή του»

ΑΝΕΛ προς Κυρ.Μητσοτάκη: «Το μόνο μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα που υπάρχει βρίσκεται στην αυλή του»

Μετά τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο σταθμό «ACTION24», ότι αποτελεί «μείζον θέμα» και «χρήζει και δικαστικής διερεύνησης», η εμπλοκή του Πάνου Καμμένου στην υπόθεση πώληση αμυντικού υλικού με την Σαουδική Αραβία, το κόμμα των ΑΝΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση απαντώντας στις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ.

«Υπάρχει μια ουσιαστική διαφορά του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με τον κ. Μητσοτάκη. Ο κ. Καμμένος δεν είχε παρτίδες με τους Χριστοφοράκους, δεν έχει καμία σχέση με τα δωράκια της Siemens, ούτε με τις λίστες Λαγκάρντ και τα paradise papers. Ο κ. Μητσοτάκης δεν κατανοεί καν τις έννοιες ηθική, αρχές και αξίες. Η μόνη – αρνητική – σχέση του με την ηθική συμπυκνώνεται σε τρεις λέξεις: Siemens, offshore, paradise papers», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο κ. Μητσοτάκης, συνεχίζει η ανακοίνωση, οφείλει να δώσει εξηγήσεις για τις σχέσεις του ιδίου και των ανθρώπων του στενού περιβάλλοντός του με offshore εταιρίες και τον γνωστό δικηγόρο Σταύρο Παπασταύρου της λίστας Λαγκάρντ.

Επίσης οφείλει να απολογηθεί για τις σχέσεις του στενού του συνεργάτη Λ. Αυγενάκη, με άτομα που έχουν καταδικαστεί για εκβιασμό και ερευνώνται για παράνομη εμπορία χρυσού και διακίνηση μαύρου χρήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το μόνο μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα που υπάρχει», καταλήγει η ανακοίνωση «σχετίζεται με τους ανθρώπους της αυλής του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και είναι πολλοί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.