ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δημήτρης Καμμένος: «Διπλωματικό πρόβλημα η άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα της 17 Νοέμβρη» (βίντεο)

Δημήτρης Καμμένος: «Διπλωματικό πρόβλημα η άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα της 17 Νοέμβρη» (βίντεο)

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, άσκησε κριτική για την άδεια στον πολλάκις καταδικασμένο σε ισόβια για την υπόθεση της «17 Νοέμβρη» Δημήτρη Κουφοντίνα προειδοποιώντας για διπλωματικό πρόβλημα με την κίνηση αυτή.

«Αν εμείς προσβάλουμε τα θύματα μιας χώρας κάποια στιγμή θα προσβάλουν και τα δικά μας» είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε «δημιουργούμε και άλλο διπλωματικό πρόβλημα με την άδεια αυτή».

«Ήταν κατάσταση να βλέπουμε το Ρουβίκωνα να βγάζει διθύραβμο για τον Κουφοντίνα;» αναρωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και συμπλήρωσε: «όταν λέμε να κάνεις ακτιβισμό να κάνεις αυτό, όταν ο ακτιβιστής λέει ότι ο δολόφονος είναι ο καλύτερος άνθρωπος και σέβομαι τους αγώνες του τότε δεν είσαι ακτιβιστική ομάδα».

Κληθείς να τοποθετηθεί για το θέμα με την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι είναι μια υπόθεση που «ενοχλεί πολιτικά» και τόνισε ότι «πρέπει να ξεκαθαριστεί η υπόθεση με το μεσάζοντα».

Εξέφρασε, δε, την ανησυχία του «μήπως υπάρξει διπλωματικό επεισόδιο την ώρα που αναζητούμε έσοδα» και κατέληξε για το θέμα «πιστεύω ότι θα τη βρει την άκρη ο Πάνος (σ.σ. Καμμένος)».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.