ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ευθύνες ΑΝΕΛ σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για την τραγωδία σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο

Ευθύνες ΑΝΕΛ σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για την τραγωδία σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο

«Αν και δεν είναι τώρα η ώρα για να καταλογιστούν ευθύνες γι’ αυτή τη φοβερή τραγωδία σ’ αυτές τις φτωχές περιοχές της περιφέρειας Αττικής, καθώς προέχει οι άνθρωποι που επλήγησαν να ξανασταθούν στα πόδια τους, εντούτοις δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε τις σοβαρότατες ευθύνες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για τις καταστροφές στη Δυτική Αττική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπογράμμισε ότι «είναι αξιέπαινες οι πραγματικά υπεράνθρωπες προσπάθειες των στελεχών της Πυροσβεστικής και των σωστικών συνεργείων για να βοηθήσουν τους πληγέντες και να μη θρηνήσουμε και άλλα θύματα» και εξέφρασε τη θλίψη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων «για τους συμπολίτες μας που έχασαν τη ζωή τους και για όσους επλήγησαν ή καταστράφηκαν τα σπίτια τους». «Πρόκειται για μια αδιανόητη και ανείπωτη τραγωδία» τόνισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.