ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τ. Κουίκ: Οι Αλ. Τσίπρας, Π. Καμμένος και Ν. Κοτζιάς συνεργάζονται εξαιρετικά

Τ. Κουίκ: Οι Αλ. Τσίπρας, Π. Καμμένος και Ν. Κοτζιάς συνεργάζονται εξαιρετικά

Εξαιρετική χαρακτήρισε τη συνεργασία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τους υπουργούς Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και ‘Αμυνας Πάνο Καμμένο, ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

«Τσίπρας, Κοτζιάς, Καμμένος, και το λέω με γνώση λόγου, συνεργάζονται εξαιρετικά, έχουν πολύ καλή χημεία μεταξύ τους και ανήκουν και οι τρεις στην κατηγορία εκείνων που δεν τους έχει κανείς “πιασμένους”» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τέρενς Κουίκ και έστειλε το μήνυμα ότι «ας “χτυπούν” ΜΜΕ και φθαρμένοι ή διεφθαρμένοι πολιτικοί όσο θέλουν, δεν τους αγγίζουν και αυτό ο κόσμος το καταλαβαίνει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, ο υφυπουργός Εξωτερικών δεν παρέλειψε να κάνει ξεχωριστή αναφορά σε καθέναν από τους τρεις, καταθέτοντας την προσωπική του άποψη, με πρώτο τον πρωθυπουργό. Ειδικότερα, ο κ. Κουίκ χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα πολύ ευγενή και τόνισε πως είναι απόλυτα ταγμένος σε αυτό που υπηρετεί και ως πρωθυπουργός και ως ηγέτης της Αριστεράς, «με αναντίρρητες αρχές στο να υπηρετεί τους αδύνατους, απόλυτα Ευρωπαϊστής, δίνοντας αγώνα να ξαναγίνει η Ελλάδα όπως και τις εποχές του Κωνσταντίνου Καραμανλή, η Ευρώπη των Λαών-Εθνών της Αλληλεγγύης και της Ισότητας και φοβερά προσηλωμένος στους στόχους του, ανεξάρτητα αν ξέρει ότι έχει και πολιτικό κόστος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.