ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κατηγορίες Δημήτρη Καμμένου σε Δ. Παπαδημούλη για πολιτικό «χαφιεδισμό»

Κατηγορίες Δημήτρη Καμμένου σε Δ. Παπαδημούλη για πολιτικό «χαφιεδισμό»

Σε συνέντευξή του ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος μίλησε για την επιμονή στην απόφαση για τη μη χρήση του όρου «Μακεδονία» προσθέτοντας ότι «δεν θα κάνει δήλωση αριστερής νομιμοφροσύνης».

Σύμφωνα με τον ίδιο: «Χθες στο Πολιτικό Συμβούλιο, επισφραγίσαμε την προηγούμενη απόφασή μας για τον όρο “Μακεδονία”. Ήταν ομόφωνη και χωρίς καμία ένσταση. Ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε ότι “εμμένουμε στο καταστατικό των ΑΝΕΛ”, ήταν κάτι που προήλθε από τη βάση. Το ζήτημα είναι να δούμε τι θα γίνει με το Σύνταγμα και τους αλυτρωτισμούς».

«Οι υποδείξεις, οι παροτρύνσεις είναι για εσωτερική κατανάλωση. Ας κοιτάξουν να ελέγξουν τους 53» είπε χαρακτηριστικά για το Σκοπιανό.

Ο κ. Καμμένος μίλησε για πολιτικό «χαφιεδισμό» από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη. Τον κατηγορεί ότι έστειλε σε Ευρωπαίους φωτογραφίες βουλευτών που έλαβαν μέρος στο συλλαλητήριο της Κυριακής 21 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

«Μας έδωσε κανονικά», είπε χαρακτηριστικά και επεσήμανε ότι: «Είναι δοσίλογος ο Παπαδημούλης». Είπε ακόμα ότι στο συλλαλητήριο της Αθήνας για την Μακεδονία, θα πάει ως πολίτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Δημήτρης Καμμένος είπε ακόμη ότι: «Δε με ενδιαφέρει μελλοντικά η πολιτική».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.