ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δ. Καμμένος: «Ο “πολιτικός ρουφιάνος” Παπαδημούλης γλείφει τους Γερμανούς και προσπαθεί να διασπάσει τη συγκυβέρνηση»

Δ. Καμμένος: «Ο “πολιτικός ρουφιάνος” Παπαδημούλης γλείφει τους Γερμανούς και προσπαθεί να διασπάσει τη συγκυβέρνηση»

Επίθεση κατά του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη εξαπέλυσε το πρωί του Σαββάτου ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, υποστηρίζοντας ότι προσπαθεί να διασπάσει τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Αφού υπενθύμισε ότι ο κ. Παπαδημούλησε «κατέδωσε» την Εύα Καϊλή με έγγραφο που έστειλε σε ευρωβουλευτές μετά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης γράφοντας ότι συμμετείχε σε «ακροδεξιό συλλαλητήριο», ο κ. Καμμένος είπε στον ΣΚΑΪ ότι «προχθές στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί την πράξη του είπε ότι εγώ έχω στριμωχτεί στην Κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ».

«Ο ρουφιάνος Παπαδημούλης βρήκε άλλον ρουφιάνο μέσα στους Ανεξάρτητους Έλληνες» παρατήρησε ο κ. Καμμένος επιμένοντας στον χαρακτηρισμό «πολιτικός ρουφιάνος» για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Να μας πει ποιος του είπε ότι εγώ έχω στριμωχτεί στην ΚΟ των ΑΝΕΛ. Αν μας πει ποιος το είπε θα απαλλαγεί από τη μισή κατηγορία και θα είναι μόνο ρουφιάνος των ευρωβουλευτών. Ρουφιανεύει τους ΑΝΕΛ για να φέρει τη ρήξη και γλείφει τους Γερμαναράδες» συνέχισε σε υψηλούς τόνους ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

«Αν δεν μας δώσει το όνομα θα είναι ένας δειλός άντρας» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος προειδοποιώντας ότι «όποιος έχει βγάλει συζήτηση που κάνουμε στο εσωτερικό της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ θα περάσει πειθαρχικό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.