ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΑΝΕΛ: «Η διεύρυνση της υπόθεσης Novartis είναι αναγκαία προϋπόθεση για την κάθαρση του τομέα της υγείας»

ΑΝΕΛ: «Η διεύρυνση της υπόθεσης Novartis είναι αναγκαία προϋπόθεση για την κάθαρση του τομέα της υγείας»

Η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, δήλωσε ότι η υπόθεση Novartis είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο που «υπερακοντίζει τον ευαίσθητο τομέα του φαρμάκου και της υγείας με την ενδεχόμενη άμεση ή έμμεση εμπλοκή υπουργών και πρωθυπουργών των προηγούμενων κυβερνήσεων».

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα, όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας έως σήμερα, είναι ελάχιστα, αλλά άκρως αποκαλυπτικά και «προφανώς, είναι επιτακτική ανάγκη να διερευνηθούν οι παράνομες πρακτικές και οι υπόγειες αθέμιτες συναλλαγές υπέρ της Novartis, οι υπερτιμολογήσεις υπέρ των συμφερόντων της συγκεκριμένης εταιρείας και σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος έναντι υπέρογκων χρηματικών ανταλλαγμάτων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η διερεύνηση του σκανδάλου της Novartis είναι αναγκαία προϋπόθεση για την κάθαρση στον ευαίσθητο τομέα της υγείας, αλλά και γενικότερα στο δημόσιο βίο της χώρας», καταλήγει η εκπρόσωπος του συγκυβερνώντος κόμματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.