Η Μ.Παπαδοπούλου για τα έξι χρόνια από την ίδρυση των ΑΝΕΛ

Η Μ.Παπαδοπούλου για τα έξι χρόνια από την ίδρυση των ΑΝΕΛ

«Στις 24 Φεβρουαρίου πριν από έξι χρόνια γεννήθηκε με τον πιο αυθόρμητο και επαναστατικό τρόπο το Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Ήταν η ημέρα που πήρε σάρκα και οστά μέσα από το διαδίκτυο, με τον ενθουσιασμό χιλιάδων αποφασισμένων συμπολιτών μας και με πρωτεργάτη και εμπνευστή τον Πάνο Καμμένο ένα ογκώδες Κίνημα με σκοπό οι Έλληνες να πάρουμε τις τύχες της πατρίδας μας στα χέρια μας» αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

«Σαν σήμερα πριν από έξι χρόνια, χιλιάδες Έλληνες πατριώτες από διαφορετικούς ιδεολογικούς και κοινωνικούς χώρους αποφασίσαμε να κάνουμε το μεγάλο άλμα και προχωρήσαμε στην ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα, κόντρα στα κατεστημένα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα με στόχο να βγάλουμε την Πατρίδα μας από το επονείδιστο καθεστώς των μνημονίων» σημειώνει η κυρία Παπαδοπούλου προσθέτοντας ότι «τα ιδεώδη που μας ενέπνευσαν πριν από έξι χρόνια συνεχίζουν να μας εμπνέουν: της εθνικής ανεξαρτησίας και της λαϊκής κυριαρχίας, της προάσπισης του εθνικού συμφέροντος, της ενωμένης Ευρώπης των εθνών – κρατών, με τη διατήρηση της εθνικής κυριαρχίας του κάθε κράτους, της ιδιαιτερότητας και των παραδόσεων του κάθε λαού και όχι μιας Ευρώπης που θα κηδεμονεύεται από μια χώρα η μια γραφειοκρατική μειοψηφία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έξι χρόνια μετά, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες παραμένουμε όρθιοι στις επάλξεις, παρά τον βρώμικο πόλεμο που δεχόμαστε από τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, τα οποία συνεχίζουν να μας πολεμούν με κάθε τρόπο. Το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων μετά από πέντε εκλογικές αναμετρήσεις απέκτησε πλέον βαθιές ρίζες στη ζωή της χώρας. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες διαψεύσαμε τις Κασσάνδρες και συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη προς όφελος των Ελλήνων και της πατρίδας μας με ηγέτη τον πρόεδρό μας Πάνο Καμμένο γιατί είμαστε το Αναγκαίο Καλό. Εκφράζουμε το Πατριωτικό Κέντρο και δίνουμε ανυποχώρητα τον αγώνα υπέρ των εθνικών δικαίων και συμφερόντων. Στηρίζουμε την κυβέρνηση στη βάση της έντιμης και ειλικρινούς συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, με μόνο στόχο να βγάλουμε την Ελλάδα από τη μέγγενη των μνημονίων με την κοινωνία όρθια. Και αυτό τον στόχο θα τον πετύχουμε. Είμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρουμε» καταλήγει στην δήλωσή της η κυρία Παπαδοπούλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.