Δ. Καμμένος: «Δεν αρκεί η παραίτηση Αντωνοπούλου, να παραιτηθεί και ο Παπαδημήτριου»

Δ. Καμμένος: «Δεν αρκεί η παραίτηση Αντωνοπούλου, να παραιτηθεί και ο Παπαδημήτριου»

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος προέβη σε δηλώσεις σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει, με το επίδομα ενοικίου που εισέπραττε η αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ρ. Αντωνοπούλου, βάσει νόμου που πέρασε η πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το 2015.

«Περιμένουμε δήλωση της οικογένειας. Δεν είναι ζήτημα μόνο της κυρίας Αντωνοπούλου. Με μια δήλωσή τους να διευκολύνουν την κυβέρνηση» είπε ο κ. Καμμένος και ξεκαθάρισε:

«Δεν αρκεί η παραίτηση της Αντωνοπούλου όπως μου επισήμαναν άνθρωποι στο δρόμο του Πειραιά που μου είπαν ότι μένουν μαζί και δεν είναι χωρισμένοι. Και οι δύο γνώριζαν το θέμα του επιδόματος, και οι δύο έχουν σπίτι στο Μανχάταν και να το χαίρονται».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι ευτελές το ποσό βάσει των δηλώσεών τους και δεν είναι και πολύ αριστερό αυτό που ζούμε αυτές τις ημέρες» κατέληξε για το θέμα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.