ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΑΝΕΛ: «Δεν τίθεται όμως θέμα ρήξης με ΣΥΡΙΖΑ αν και διαφωνούμε για Σκοπιανό»

ΑΝΕΛ: «Δεν τίθεται όμως θέμα ρήξης με ΣΥΡΙΖΑ αν και διαφωνούμε για Σκοπιανό»

Λίγο πριν από την συνάντηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, έλαβε χώρα η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κεκλεισμένων των θυρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες κυρίαρχη θέση είναι πως δεν τίθεται θέμα και δεν υπάρχει στο τραπέζι κάποιο σενάριο ρήξης με την κυβέρνηση. Άλλωστε και χθες, ο πρόεδρος του κόμματος είχε καταστήσει σαφές ότι θα συμπορευτούν μέχρι τέλους με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ότι αφορά στο Σκοπιανό, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εμμένουν στην διαφωνία τους με την όποια χρήση του όρου «Μακεδονία», όμως όπως φαίνεται αυτή δεν είναι τόσο ισχυρή ώστε να μετουσιωθεί σε μείζον κυβερνητικό πρόβλημα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως διαρρέεται πως δεν υπάρχει ενημέρωση για την επιστολή Κοτζιά.

Η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες έκανε λόγο για μία εφ’ όλης της ύλης συζήτηση στην κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, σε ήπιους τόνους.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν σενάρια ρήγματος στη συγκυβέρνηση ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, κάτι που είχε πει και το πρωί από την Ανδραβίδα ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος. Ωστόσο αναφερόμενη στις διαφωνίες που υπήρξαν και εξακολουθούν να υπάρχουν σε ζητήματα όπως το Σκοπιανό, η κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Τουρκία, αλλά και η υπόθεση Σαββίδη, η εκπρόσωπος του κόμματος είπε:

«Δεν είμαστε εταίρος χωρίς άποψη. Έχουμε άποψη και θέση και την διατυπώνουμε». Μάλιστα τόνισε πως η θέση των ΑΝΕΛ για το Μακεδονικό παραμένει σταθερή.

Η κυρία Παπαδοπούλου είπε πως στη συνεδρίαση της ΚΟ συζητήθηκαν οι αντιπαραθέσεις των βουλευτών των ΑΝΕΛ με αυτούς του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε «όταν υπάρχει συμφωνία σε επίπεδο κορυφής, μπορεί να τραβηχτούν κάποια αυτιά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσθεσε μάλιστα αναφερόμενη στους βουλευτές που ανεβάζουν τους τόνους ότι «σε ένα βαθμό είναι υγιές να υπάρχουν διαφωνίες. Το αντιμετωπίζουμε όσο πιο ήπια. Είμαστε 154 και μιλάμε για έναν μπορεί να του γίνει μια παρατήρηση», κατέληξε, «φωτογραφίζοντας» πιθανόν τον Δημήτρη Καμμένο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.