ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κ.Κατσίκης: «Να δώσουμε τους 8 φυγάδες για να πάρουμε πίσω τους δύο στρατιωτικούς μας»

Κ.Κατσίκης: «Να δώσουμε τους 8 φυγάδες για να πάρουμε πίσω τους δύο στρατιωτικούς μας»

Ανταλλαγή των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Κωνσταντινούπολης με τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς που κατέφυγαν στην Ελλάδα μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία πρότεινε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης. Μάλιστα ζήτησε να παρακαμφθεί η ελληνική δικαιοσύνη!

Ο κ. Κατσίκης είπε χαρακτηριστικά: «Αν μπορούν να παρακάμψουν οι κυβερνήσεις των δύο κρατών τη Δικαιοσύνη και να προχωρήσουν σε μια ανταλλαγή δεν ξέρω τι θα κόστιζε αυτό. Εγώ θεωρώ ότι θα μπορούσε να είναι μια λύση».

Ο κ. Κατσίκης όταν ρωτήθηκε αν το ενδεχόμενο ανταλλαγής το έχει συζητήσει με τον Πρόεδρο του κόμματός του, Πάνο Καμμένο, είπε: «Δεν το έχω συζητήσει με τον υπουργό Αμυνας, Όταν όμως θέτει θέμα ομηρίας, τι σημαίνει όμηρος; Ότι θέλω ανταλλαγή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι χθες το δικαστήριο της Αδριανούπολης απέρριψε το δεύτερο αίτημα των δικηγόρων των δυο Ελλήνων να αποφυλακιστούν μέχρι την δίκη με την αιτιολογία ότι δεν έχουν μόνιμη διεύθυνση κατοικίας στην Τουρκία και ότι είναι ύποπτοι φυγής…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.