Τουρκικά ΜΜΕ για την δήλωση Κατσίκη: «Επιτέλους οι Έλληνες κατάλαβαν και μιλούν για ανταλλαγή»

Τουρκικά ΜΜΕ για την δήλωση Κατσίκη: «Επιτέλους οι Έλληνες κατάλαβαν και μιλούν για ανταλλαγή»

‘Αρπαξε την ευκαιρία ο τουρκικός Τύπος με την δήλωση Κατσίκη περί ανταλλαγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης και των 8 Τούρκων πραξικοπηματιών που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα.

Με κύριο θέμα τους τις δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ, οι τουρκικές εφημερίδες αποθεώνουν τους Έλληνες που «επιτέλους πρώτη φορά μιλούν για ανταλλαγή», με πρωτοστατούσα την Hurriyet.

Στο άρθρο της εφημερίδας αντιμετωπίζεται με ενθουσιασμό, η «προσφορά» του Κώστα Κατσίκη. Η αντίδραση των υπολοίπων μελών της βουλής και των κομμάτων όπως είναι λογικό αναφέρεται μεν, αλλά αντιμετωπίζεται ως κάτι μη σημαντικό.

Από την άλλη πλευρά, η Υeniakit με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι οι Έλληνες «στριμώχτηκαν στη γωνία» και μιλούν για ανταλλαγή. Αναφερόμενη στο γεγονός ότι οι δηλώσεις του Κώστα Κατσίκη, ήρθαν μετά τις δηλώσεις του Ερντογάν, η εφημερίδα παρουσιάζει την ιδέα της ανταλλαγής ως επακόλόυθο των πράξεω του Τούρκου προέδρου, δίνοντας την εικόνα νίκης.

Στο ίδιο κλίμα η Haber7 με τον εμφατικό τίτλο: «Το είπαν για πρώτη φορά! Η προσφορά ανταλλαγής στην Τουρκία», αναφέρει τη θέση του κ. Κατσίκη, ως στέλεχος της κυβέρνησης ο οποίος συζήτησε την ανταλλαγή των Ελλήνων στρατιωτικών με τους Τούρκους πραξικοπηματίες ανοιχτά στην τηλεόραση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το είπαν για πρώτη φορά!», το μέλος της Βουλής, Κώστας Κατσίκης μίλησε για ανταλλαγή ανοιχτά, διατρανώνει και η yenihaber, αναφέροντας τις δηλώσεις του βουλευτή των ΑΝΕΛ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.