ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αντίθετος στην νομιμοποίηση της ψυχαγωγικής κάνναβης ο Δημήτρης Καμμένος (βίντεο)

Αντίθετος στην νομιμοποίηση της ψυχαγωγικής κάνναβης ο Δημήτρης Καμμένος (βίντεο)

«Με βρίσκει αντίθετο η νομιμοποίηση της ψυχαγωγικής κάνναβης» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑÏ ο Δημήτρης Καμμένος. Σύμφωνα με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ «η ψυχαγωγική κάνναβη δεν έχει κάποιο σκοπό αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα εκτός και αν κάποιοι θέλουν να ξεχάσουν κάτι.

Δεν πρέπει να ξεκινήσει τώρα αυτή η συζήτηση, διότι και για την ιατρική όταν διαφωνήσαμε δεν ήταν για τη χρήση. Απλώς όταν καλλιεργεί ιδιώτης δεν μπορείς να τον ελέγξεις. Μόνο το κράτος μπορεί να ελέγξει το κράτος για να καλλιεργήσει τη γη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε όσα είπε ο κ. Καμμένος παρενέβη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη η οποία είπε πως «υπάρχουν ασθενείς στην Ελλάδα που υπέφεραν» με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ να ανταπαντά ότι «υπάρχουν άβατα στην Ελλάδα. Το κόμμα μας μπορεί να διαφωνεί σε πολλά με τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή έχουμε ιδεολογικές διαφορές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.