ΑΝΕΛ: «Τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία να μείνουν ακομμάτιστα»

ΑΝΕΛ: «Τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία να μείνουν ακομμάτιστα»

Τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία είναι και πρέπει να παραμείνουν ακομμάτιστα, να μην καπελωθούν από κανέναν, καθώς εκφράζουν τον αγνό πατριωτισμό των Ελλήνων και να μην υποτιμηθούν, δήλωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, επισημαίνοντας ότι η Ν.Δ. επεδίωξε να προσδώσει χαρακτήρα αντικυβερνητικής διαδήλωσης στα προηγούμενα συλλαλητήρια.

«Σε προσωπικό επίπεδο συμμετείχα σε προηγούμενο συλλαλητήριο και θα συμμετέχω ξανά» είπε η κ. Παπαδοπούλου μιλώντας στο «Νέο Κανάλι», επαναλαμβάνοντας τη θέση του κόμματος για συμμετοχή στα συλλαλητήρια, «σύμφωνα με αυτό που υπαγορεύει η συνείδηση του καθενός».

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε τη στάση της ηγεσίας της Ν.Δ για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων «απόλυτα υποκριτική», για να προσθέσει ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «δεν έχει διατυπώσει ακόμη ξεκάθαρη θέση» και ότι «κρύβεται πίσω από ορισμένους βουλευτές, οι οποίοι τάσσονται ενάντια στην παραχώρηση του ονόματος “Μακεδονία”, αλλά αποτελούν μειοψηφία στην αξιωματική αντιπολίτευση».

Σχολιάζοντας εξάλλου τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας εναντίον του Έλληνα πρωθυπουργού, σχετικά με την αποφυλάκιση των Τούρκων αξιωματικών τόνισε ότι «πρόκειται για απαράδεκτες δηλώσεις και απορρίπτονται. Δείχνουν ότι δεν κατανοούν την αξία του κράτους δικαίου με το καθεστώς το οποίο έχουν και εντάσσονται στον προεκλογικό αγώνα που διεξάγεται στην Τουρκία. Δεν είναι η πρώτη φορά που Τούρκος αξιωματούχος αναφέρεται στο θέμα. Και ο Ερντογάν στο πρόσφατο παρελθόν αναφέρθηκε σε υποτιθέμενη συμφωνία με τον Έλληνα Πρωθυπουργό και το Μαξίμου είχε απαντήσει πως στην Ελλάδα υπάρχει κράτος δικαίου και δημοκρατία και όχι σουλτάνος» σημείωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ίδια συνέντευξη και για το ζήτημα της άδειας που ζητά ο Δ. Κουφοντίνας, σημείωσε ότι δεν θα κρίνει το θέμα νομικά, αλλά καθαρά πολιτικά. «Είναι ένας άνθρωπος αμετανόητος για τις εγκληματικές του ενέργειες, που καταδίκαζε σε ολόκληρη τη ζωή του το κράτος και τώρα ζητά από τους νόμους του ίδιου κράτους να του επιτρέψουν να πάρει άδεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.