ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χανιά: Ένταση στα γραφεία των ΑΝΕΛ – Προπηλάκισαν την υπουργό Τουρισμού Ε. Κουντουρά λόγω Μακεδονικού! (φωτό, βίντεο)

Χανιά: Ένταση στα γραφεία των ΑΝΕΛ – Προπηλάκισαν την υπουργό Τουρισμού Ε. Κουντουρά λόγω Μακεδονικού! (φωτό, βίντεο)

Ένταση προκλήθηκε έξω από τα καινούρια γραφεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο κέντρο των Χανίων από συγκεντρωμένους διαδηλωτές, οι οποίοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την στάση του κόμματος στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Οι διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα για τη Μακεδονία ενώ αποδοκίμασαν την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά καθώς και μέλη των ΑΝΕΛ κατά την είσοδό τους στα γραφεία, όπου σήμερα το απόγευμα πραγματοποιείται τελετή εγκαινίων τους, παρουσία της Υπουργού.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα το πρωί, ο Μανώλης Αλιφιεράκης, υπέβαλε την παραίτησή του από μέλος των ΑΝΕΛ στα Χανιά και αναπληρωτής γραμματέας υγείας του κόμματος, με αφορμή την στάση των ΑΝΕΛ στην εκχώρηση της Μακεδονίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.