Τ. Κουίκ: «Ο Π. Καμμένος δε θα ρίξει την κυβέρνηση – Καλοδεχούμενος στους ΑΝΕΛ ο Ευ. Αντώναρος»

Τ. Κουίκ: «Ο Π. Καμμένος δε θα ρίξει την κυβέρνηση – Καλοδεχούμενος στους ΑΝΕΛ ο Ευ. Αντώναρος»

Θετικός στην πιθανότητα συνεργασίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων με τον Ευάγγελο Αντώναρο και την Κατερίνα Παπακώστα εμφανίστηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ.

Ερωτηθείς σε ραδιοφωνική συνέντευξη εάν είναι κοντά σε Αντώναρο- Παπακώστα, απάντησε:«Ο κ. Αντώναρος κάνει πολύ ενδαφέρουσες τοποθετήσεις. Κινείται σε ένα δρόμο καλό αν και πολύ πιο ανοιχτό σε σχέση με τη συμφωνία. Απο κει και πέρα είναι ένας άνθρωπος τον οποίο εγώ ενδεχομένως αυριο μεθαύριο να τον δω και να συζητήσω μαζί του».

Στο ερώτημα ειδικότερα εάν θα μπορούσαν οι ΑΝΕΛ να συναντηθούν μαζί του και πολιτικά, είπε:«Θα το θελα πάρα πολύ, γιατί όχι, καλοδεχούμενος στους ΑΝΕΛ ή συνεργαζόμενος. Μην αποκλείεται ποτέ τι μπορεί να γίνει στο χώρο της πολιτικής. Εκτιμώ και την κυρία Παπακώστα στο πως αντέδρασε και συμπεριφέρθηκε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Πάνος Καμμένος δεν πρόκειται να ρίξει την κυβέρνηση και το έχει πει ότι θα πάει μέχρι τέλους με τον Τσίπρα και ο Τσίπρας έχει πει ότι ο Καμμένος δεν είναι Σαμαράς», δήλωσε επίσης ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος χαρακτήρισε τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά πατριώτη, αλλά τόνισε ότι ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει τον πατριωτισμό του Πάνου Καμμένου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.