Τ. Κουίκ περί αποστασίας και μέλλοντος της κυβέρνησης: «Δε θα υπάρξει αντίστοιχος Συμπιλίδης»

Τ. Κουίκ περί αποστασίας και μέλλοντος της κυβέρνησης: «Δε θα υπάρξει αντίστοιχος Συμπιλίδης»

Θέση για τα σενάρια αποστασίας έλαβε ο υφυπουργός Εξωτερικών και στέλεχος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ. Ερωτηθείς για το μέλλον της κυβερνητικής πλειοψηφίας, η οποία αριθμεί πια 152 βουλευτές ο κ. Κουίκ τόνισε: «Για μένα, το όριο αυτό θέτει προ των ευθυνών τους ακόμα περισσότερο εκείνους οι οποίοι έχουν απομείνει.

Πολύ πιο εύκολα μπορεί να κινηθεί ένας βουλευτής μέσα στους 160 από τους 152. Νομίζω ότι ‘Συμπιλίδης’ δεν θα βρεθεί σε αυτή την κυβέρνηση».

Σχολιάζοντας την ανεξαρτητοποίηση από τους ΑΝΕΛ του βουλευτή Γιώργου Λαζαρίδη ο Τ. Κουίκ είπε στον ρ/σ/ «Στο Κόκκινο»: «Είναι σαφές ότι δεν άντεξε το δρόμο της ευθύνης και των εθνικών συμφερόντων. Προφανώς δεν αντέχουν κάποιοι, είτε πιεζόμενοι-εκβιαζόμενοι από απειλές ακόμα και κατά συγγενών τους, είτε διότι προβάλλουν επιχειρήματα τα οποία η κυβέρνηση τους τα αποδομεί».

Ζήτησε δε την παράδοση της έδρας του: «Όποιος φεύγει από το πόστο του θα πρέπει να παραδίδει και την έδρα του. Αν δεν αντέχεις να την υπηρετήσεις και μάλιστα απέναντι σε εκείνους οι οποίοι θέλουν να γκρεμίσουν την κυβέρνηση για να επανέλθουν στην εξουσία και να κουκουλώσουν τα σκάνδαλά τους και τα ανομήματά τους, αν γίνεσαι συνεταίρος τους, αν γίνεσαι κομμάτι τους, αν γίνεσαι συνένοχός τους στο τι πάνε να κάνουν και με την συνδρομή που έχουν από τα γνωστά ΜΜΕ, τότε δεν μπορείς να ανήκεις στην οικογένεια των ΑΝΕΛ. Δώσε την έδρα για να προχωρήσουμε εμείς παρακάτω»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.