ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κ.Κατσίκης: «Με απειλούσαν αν δεν ψήφιζα την πρόταση δυσπιστίας» (ο Ρουβίκωνας!)

Κ.Κατσίκης: «Με απειλούσαν αν δεν ψήφιζα την πρόταση δυσπιστίας» (ο Ρουβίκωνας!)

Την απόπειρα εισβολής στο γραφείο του (σ.σ.: αποδείχθηκε ότι ήταν μέλη του… Ρουβίκωνα) το πρωί της Τετάρτης περιέγραψε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κώστας Κατσίκης.

«Δεν κατάφεραν την εισβολή χάρη στις ψύχραιμες αντιδράσεις των συνεργατών μου που αντιλήφθηκαν ότι ήταν κακοποιά στοιχεία από τα καλυμμένα στοιχεία των δύο κυρίων αλλά και το καμουφλάζ της κοπέλας που χτύπησε το κουδούνι φορώντας γυαλιά και καπέλο. Όταν άνοιξε η πόρτα, η κυρία έκανε νεύμα στους δύο άλλους που είχαν ανέβει στον επάνω όροφο να μπουν στο γραφείο. Τότε ένας συνεργάτης μου έδρασε άμεσα και έκλεισε και κλείδωσε την πόρτα» είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος εκτίμησε ότι «προσωπικά τέτοια συμπεριφορά παραπέμπει ίσως σε τρομοκρατική ενέργεια. Ευτυχώς αμέσως είχαμε παρουσία αστυνομικής δύναμης».

Ο κ. Κατσίκης συνέδεσε την απόπειρα αυτή «απόλυτα με τα σενάρια περί αποστασίας» αποκαλύπτοντας ότι «είχα δεχθεί απειλητικά τηλεφωνήματα κατά της ζωής μου για την ψήφο στην πρόταση δυσπιστίας της αντιπολίτευσης, αν δεν ψηφίσω την πρόταση δυσπιστίας».

Ο ίδιος δήλωσε κατηγορηματικά ότι «θα συνεχίσω να στηρίζω την κυβέρνηση και θα υπηρετώ τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ» προσθέτοντας ότι «το ότι είμαι υποψήφιος να φύγω το ακούω από εσάς».

Ερωτηθείς για το τι ακούει από τους ψηφοφόρους του ο κ. Κατσίκης απάντησε ότι «οι πολίτες μου λένε ότι δεν έχει επιφέρει κανένα νομικό τετελεσμένο το προσύμφωνο που υπεγράφη στις Πρέσπες και ότι όταν και αν έρθει στο κοινοβούλιο για κύρωση η θέση μας η πατριωτική θα αποδειχθεί με καταψήφιση.

Σχολιάζοντας την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λαζαρίδη ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε ότι «ζούμε σε μια εποχή που οι ανήθικοι μιλάνε για ήθος και οι ψεύτες για αλήθεια. Όπως φαίνεται ο σταυρός ήταν πολύ βαρύς για τις πλάτες του Καμμένου και του Λαζαρίδη, τους σταυρούς, όμως, δεν τους σηκώνουν οι μεγάλες πλάτες αλλά οι μεγάλες καρδιές αλλά εμείς τις έχουμε. Εγώ δεν είμαι ούτε λιπόψυχος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τον ίδιο «είναι βάσιμα τα όσα λέει το Μαξίου περί αποστασίας γιατί τα γεγονότα το αποδεικνύουν. Δεν μπορείς να είσαι ο εισηγητής που στηρίζει ένθερμα την κυβέρνηση, να πηγαίνεις στο Ζάππειο και να χειροκροτάς και μετά να ανεξαρτητοποιείσαι» καταλήγοντας ότι «αν έχει λίγο πολιτικό ήθος πρέπει να την παραδώσει (σ.σ. τη βουλευτική έδρα ο Γιώργος Λαζαρίδης)».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.