ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Π.Καμμένος λέει «Ναι» στην πρόσκληση ένταξης στο ΝΑΤΟ της «Βόρειας Μακεδονίας»- Ακυρώνει Κ.Καραμανλή & Βουκουρέστι

Ο Π.Καμμένος λέει «Ναι» στην πρόσκληση ένταξης στο ΝΑΤΟ της «Βόρειας Μακεδονίας»- Ακυρώνει Κ.Καραμανλή & Βουκουρέστι

Θα υπογράψει ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Π.Καμμένος την συμφωνία πρόσκλησης ένταξης στο ΝΑΤΟ των Σκοπίων με την ονομασία «Βόρεια Μακεδονία», αποδεχόμενος τον σφετερισμό της ιστορικής ελληνικής Μακεδονίας, ουσία και τύποις, και παρά το γεγονός ότι δεν έχει υπάρξει ούτε απόφαση της ελληνικής Βουλής, ούτε δημοψήφισμα στα Σκόπια που να επικυρώνει την συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ!

Απίστευτο, αλλά παρά το γεγονός ότι υποτίθεται πώς «διαφωνεί» με την αναγνώριση από τον Αλέξη Τσίπρα της ύπαρξης «μακεδονικής» γλώσσας και της «μακεδονικής» ιθαγένειας (εθνικότητας στο αγγλικό κείμενο) στους σλαβόφωνους, αλβανόφωνους κλπ. κατοίκους των Σκοπίων, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, δεν θα αρνηθεί να αναγνωρίσει τα παραπάνω και να τους καλέσει να συμμετάσχουν στο ΝΑΤΟ, παίρνοντας πίσω το βέτο του Κώστα Καραμανλή το 2008 στο Βουκουρέστι!

Μια κίνηση που ανοίγει τη πόρτα του ΝΑΤΟ στους Σκοπιανούς, αφού εδώ δεν υπάρχουν χώρες για να μπλοκάρουν την είσοδό τους, όπως έγινε στην ΕΕ!

Και όλα αυτά, ενώ δημοσίως διακηρύσσει και ζητεί αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών για να μην αναγνωριστούν τα Σκόπια ως «Βόρεια Μακεδονία» από την ελληνική Βουλή και λέει ότι δεν θα ψηφίσει την σχετική αναγνώριση από την ελληνική Βουλή.

Αυτό γιατί πλέον υπάρχει η καβάτζα των βουλευτών του Ποταμιού που συναινούν στο εθνικό έγκλημα.

Δεν θα ψηφίσει λοιπόν, όταν φτάσει η συμφωνία στη Βουλή αν δεν αποδεχθεί η κυβέρνηση του 180 ψήφους ως απαραίτητους για την έγκριση, αλλά θα εγκρίνει και θα υπογράψει την πρόσκληση για ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ ως «Βόρεια» Μακεδονία και θα δεχθεί ως «Μακεδόνισσα» την υπουργό Αμυνας των Σκοπίων, στην συμμαχία!

Ακόμα και ο ίδιος να μην το έκανε και να άφηνε τον Κουβέλη να το κάνει, ως προϊστάμενος του θα έπρεπε ή να παραιτηθεί ή να ζητήσει την αποπομπή του.

Και σαν να μην έφτανε αυτό στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ πέραν του Αλέξη Τσίπρα (ο οποίος θα έχει και επαφές στο περιθώριο) θα συμμετάσχει ως μην όφειλε και ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, καθώς φαίνεται ότι δεν πολυεμπιστεύονται τον Π.Καμμένο στην κυβέρνηση να χειριστεί τέτοια «λεπτά» ζητήματα.

Οσο για την απουσία στο υπουργικό χθες, έγκυρες πηγές της κυβέρνησης ανέφεραν στο pronews.gr ότι Τσίπρας-Καμμένος είχαν κατ’ιδίαν συνεργασία μετά το υπουργικό, ενόψει της Συνόδου του ΝΑΤΟ.

Ο ίδιος ο υπουργός Εσωτερικών Π.Σκουρλέτης, άλλωστε, από τα πιο σοβαρά πρόσωπα της κυβέρνησης, διακήρυξε ότι «Οι ΑΝΕΛ δεν θα θέσουν εν κινδύνω την παρούσα κυβέρνηση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.