ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Σημαντικές ελλείψεις στον τομέα της υγείας καταγγέλλει ο Γιώργος Ζουμπάς

Σημαντικές ελλείψεις στον τομέα της υγείας καταγγέλλει ο Γιώργος Ζουμπάς

Σοβαρές ελλείψεις στον τομέα της υγείας καταγγέλλει ο δήμαρχος Αριστοτέλη, Γιώργος Ζουμπάς, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. Οι δηλώσεις του έγιναν με αφορμή το περιστατικό στην Δεσκάτη που αναγκάστηκε ο δήμαρχος να οδηγήσει το ασθενοφόρο προκειμένου να σώσει νεαρό από τροχαίο.

Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, χθες κινδύνεψε η ζωή δύο νέων ατόμων σε τροχαίο που σημειώθηκε στην περιοχή της Ιερισσού και οι καθυστερήσεις ήταν μεγάλες. «Έγινε σοβαρό τροχαίο και ο νέος ήταν αβοήθητος για αρκετή ώρα. Είναι αποδεκτό ότι αυτή την περίοδο η Χαλκιδική δέχεται πολλούς επισκέπτες. Ωστόσο είναι δύσκολο να καλυφθεί όλη η περιοχή από ασθενοφόρο. Χθες υπήρξε ατύχημα και μεταφέρθηκε ο νέος που τραυματίστηκε με αγροτικό φορτηγάκι στο Παπαγεωργίου. Την ίδια ώρα η νεαρή συνεπιβάτης παρέμεινε τραυματισμένη στην άσφαλτο περίπου μιάμιση ώρα μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο. Γνωρίζουμε τα προβλήματα, αλλά πρέπει να υπάρξει σοβαρή ενίσχυση των υποδομών». 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.