ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Επίσκεψη Γ.Πατούλη στην Κεφαλονιά – Συζητήσεις με τοπικούς φορείς για υγεία, τουρισμό και αναπτυξιακές προοπτικές

Επίσκεψη Γ.Πατούλη στην Κεφαλονιά – Συζητήσεις με τοπικούς φορείς για υγεία, τουρισμό και αναπτυξιακές προοπτικές

Τα προβλήματα της Κεφαλονιάς, οι αναπτυξιακές προοπτικές του νησιού, ο τουρισμός και η υγειονομική περίθαλψη συζητήθηκαν στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο, στο Αργοστόλι, με τη συμμετοχή του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργου Πατούλη.

Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκαν στο δημαρχείο του νησιού ο δήμαρχος και πρόεδρος της ΠΕΔ Ιονίων Νήσων Αλέξανδρος Παρίσης, αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπρόσωποι τοπικών φορέων και η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σ. Ζαφειράτου.

AdTech AdΟ πρόεδρος της ΠΕΔ και δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Παρίσης έδωσε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του ΙΣΑ για την προσφορά του στην Αυτοδιοίκηση. Ο κ. Παρίσης εξήρε το έργο που έχει υλοποιήσει ο Γιώργος Πατούλης ως πρόεδρος του ΙΣΑ και τον ευχαρίστησε για την έμπρακτη συμπαράστασή του, τόσο για τη γενικότερη επίλυση των προβλημάτων του νησιού, όσο και για την ουσιαστική βοήθειά του μετά το μεγάλο σεισμό που έπληξε το νησί.

«Ο Γ. Πατούλης κινητοποιήθηκε άμεσα προκειμένου να εξασφαλιστούν τα αναγκαία κονδύλια για την υλοποίηση συγκεκριμένων έργων μετά το σεισμό, ενώ ήταν σημαντική η συμβολή του και σε ιατροφαρμακευτική βοήθεια» σημείωσε ο Α. Παρίσης.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΙΣΑ δήλωσε: «Είναι τιμή μου που βρίσκομαι στη Κεφαλονιά. Διαπιστώνω και από κοντά ότι ένα άξιο αυτοδιοίκητο στέλεχος, ο Αλέξανδρος Παρίσης, έχει επιτελέσει ένα σημαντικό έργο στο νησί. Ως δήμαρχος και ως πρόεδρος της Περιφερειακής ένωσης Δήμων έχει συμβάλει καθοριστικά στη προσπάθεια να μπουν οι πυλώνες για την ανάπτυξη της περιοχής. Η Κεφαλονιά είναι ένας ιδανικός προορισμός τον οποίο αξίζει να επισκεφθούν οι συμπολίτες μας».

Στη συνέχεια ο κ. Πατούλης, μαζί με την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Σ. Ζαφειράτου και το συνεργάτη του δημάρχου Ευάγγελο Κεκάτο, επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς και είχαν συνάντηση με το διοικητή Νίκο Βιβλάκη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ενημερώθηκαν για τις ελλείψεις που υπάρχουν σε επίπεδο ιατρικού, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού, ενώ ενημερώθηκαν και για τη λειτουργία των αγροτικών ιατρειών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Πατούλης σημείωσε μετά τη συνάντησή του με το Διοικητή του Νοσοκομείου: «Ενημερωθήκαμε για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν τόσο σε επίπεδο έμψυχου δυναμικού, όσο και σε επίπεδο υποδομών και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού. Θεωρούμε ότι η κυβέρνηση και τα συναρμόδια υπουργεία θα πρέπει να λάβουν όλα εκείνα τα αναγκαία μέτρα και τις αποφάσεις προκειμένου να εξασφαλιστεί η σωστή λειτουργία των δομών υγείας. Οι πολίτες έχουν δικαίωμα να αισθάνονται σιγουριά για τις παρερχόμενες υπηρεσίες υγείας. Θα πρέπει με κάθε τρόπο να αποτρέψουμε τις άσκοπες μετακινήσεις ασθενών, λόγω ελλείψεων. Τέτοιου είδους μετακινήσεις είναι και επικίνδυνες και κοστίζουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.