ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γ. Πατούλης: «Το μυστικό της ανάπτυξης είναι η αποκέντρωση»

Γ. Πατούλης: «Το μυστικό της ανάπτυξης είναι η αποκέντρωση»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης σε εφημερίδα που αναφέρεται στις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν στη χώρα προκειμένου η Ελλάδα να κερδίσει το στοίχημα της ανάπτυξης, στους προσωπικούς του στόχους και στις παθογένειες στο χώρο της Αυτοδιοίκησης και της υγείας ενώ ξεδιπλώνει και πτυχές της οικογενειακής του ζωής.

Ειδικότερα ο κ. Πατούλης αναφερόμενος στην κρίση που ταλανίζει τη χώρα εστιάζει το πρόβλημα στο γεγονός ότι στην Ελλάδα εξακολουθεί να κυριαρχεί η απέραντη γραφειοκρατία και η εμπλοκή πολλών δομών και διατυπώνει την πεποίθηση πως μόνο αν υπάρξει αποκέντρωση του κράτους και εφαρμοστεί η έννοια του Δήμου-Κράτους, η χώρα θα κερδίσει το στοίχημα της ανάπτυξης.

Ερωτηθείς για τους συμβασιούχους στους Δήμους εξέφρασε την πάγια θέση της ΚΕΔΕ που είναι μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους χαρακτηρίζοντας οποιαδήποτε άλλη ρύθμιση «μπάλωμα», ενώ υπογραμμίζει πως η Αυτοδιοίκηση έχει νεκρώσει από το γεγονός ότι ψηφίζονται νόμοι που δεν μπορούν να εφαρμοστούν, όπως ο Νόμος Σπίρτζη.
Επιπρόσθετα τάσσεται υπέρ των ιδιωτικών Πανεπιστημίων ενώ κάνει ιδιαίτερη αναφορά στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει και σε συνεργασία με διεθνείς φορείς για την ενίσχυση του Τουρισμού Υγείας, επισημαίνοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας μας στον τομέα αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή ΑΠΕ- ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.