Τρίκαλα: Πιστοποιητικά στους πολίτες μέσω … ΑΤΜ

Τρίκαλα: Πιστοποιητικά στους πολίτες μέσω … ΑΤΜ

Σε μια πρωτοποριακή μέθοδο έκδοσης πιστοποιητικών προχωρά ο Δήμος Τρικκαίων. Με την εφαρμογή ενός πρωτοποριακού προγράμματος «το ηλεκτρονικό ΚΕΠ ή αλλιώς το ΑΤΜ» πιστοποιητικών» ο Δήμος Τρικκαίων καταφέρνει σημαντικό χτύπημα στη γραφειοκρατία.

Στην είσοδο του Δημαρχείου των Τρικάλων έχει ήδη τοποθετηθεί ένα μηχάνημα τύπου ΑΤΜ, στο οποίο θα μπορούμε οι δημότες να εκδίδουν μόνοι τους τα πιστοποιητικά τους, αποφεύγοντας ουρές και φασαρίες σε γραφεία, με μια απλή κάρτα.

Ήδη η ανεπίσημη παρουσίαση της νέας εφαρμογής έγινε στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά την περασμένη Παρασκευή και τις μέρες αυτές βελτιστοποιούνται οι λειτουργίες του λύνοντας προβλήματα διαλειτουργικότητας με τα δημοτολόγια, ενώ το επόμενο βήμα είναι το… delivery πιστοποιητικών που ετοιμάζει ο Δήμος.

Επισήμως όλα αυτά θα παρουσιαστούν στα τέλη του μήνα και θα δοθούν προς χρήση στους δημότες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: trikalavoice.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.