ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τα Κύθηρα από την Ρ. Δούρου – Ζητά την στήριξη του έργου της ΠΑ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τα Κύθηρα από την Ρ. Δούρου – Ζητά την στήριξη του έργου της ΠΑ

Η Περιφέρεια Αττικής εισηγήθηκε άμεσα στον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Καπάκη, ύστερα από σχετικό αίτημα του δημάρχου Κυθήρων, να κηρυχθεί το νησί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, έκανε γνωστό με δήλωσή της η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

«Ήδη έχουν καεί χιλιάδες στρέμματα χαμηλής βλάστησης», ανέφερε η περιφερειάρχης Αττικής και διαβεβαίωσε πως η αρωγή και η στήριξη της Περιφέρειας Αττικής προς τα Κύθηρα δεν πρόκειται να περιοριστεί μόνο σε τούτες τις δύσκολες ώρες αλλά θα συνεχιστεί και το επόμενο χρονικό διάστημα, όταν θα απαιτηθεί σειρά έργων υποδομής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κ. Δούρου σημείωσε πως από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά στα Κύθηρα, στην ευρύτερη περιοχή Πιτσινάδες Μυλοποτάμου το πρωί της Παρασκευής, η Περιφερειάρχης, η εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος για ζητήματα Πολιτικής Προστασίας, Ιωάννα Τσούπρα καθώς και οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφέρειας βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με τον δήμαρχο Κυθήρων Στρ. Χαρχαλάκη και με τους εθελοντές, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πολύ δύσκολη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την υπό εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά στο νησί. «Βρισκόμαστε από το πρωί της Παρασκευής που ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά σε επικοινωνία και συνεννόηση με τον δήμαρχο Κυθήρων και όλους τους αρμόδιους φορείς για την αντιμετώπιση της μεγάλης καταστροφής. Η αρωγή και η στήριξη της Περιφέρειας Αττικής προς τα Κύθηρα δεν πρόκειται να περιοριστεί μόνο σε τούτες τις δύσκολες ώρες αλλά θα συνεχιστεί και το επόμενο χρονικό διάστημα, όταν θα απαιτηθεί σειρά έργων υποδομής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.