ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Γ.Καμίνης: Ενισχύσεις από το Ρότερνταμ για την καταπολέμηση της πετρελαιοκηλίδας

Γ.Καμίνης: Ενισχύσεις από το Ρότερνταμ για την καταπολέμηση της πετρελαιοκηλίδας

Ο δήμαρχος του Ρότερνταμ, Ahmed Aboutaleb, μετά από πρωτοβουλία του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, και στο πλαίσιο του Athens Mayors’ forum που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα, θα στείλει εξειδικευμένη ομάδα από το λιμάνι του Ρότερνταμ που θα συνδράμει στις προσπάθειες αντιμετώπισης της ρύπανσης του Αργοσαρωνικού.

Στη συνάντηση, παρούσα ήταν και η δήμαρχος Σαλαμίνας Ισιδώρα Νάννου Παπαθανασίου, η οποία ευχαρίστησε και τους δύο δημάρχους για την πρωτοβουλία.

Παράλληλα, με την ομάδα των ειδικών που θα έρθουν την Κυριακή, στην Ελλάδα, ο κ. Ahmed Aboutaleb, ενημέρωσε ότι έχει ήδη ζητήσει από την Ολλανδική κυβέρνηση και συγκεκριμένα από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, την παροχή και τεχνικής βοήθειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γιώργος Καμίνης, στη σύντομη παρέμβασή του, ανέφερε ότι ζήτησε τη συνδρομή του κ. Aboutaleb, δεδομένου ότι η πόλη του Ρότερνταμ, εξαιτίας του μεγάλου λιμανιού, διαθέτει σημαντική τεχνογνωσία και εμπειρία στην αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι “εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε, δεν επιθυμούμε να υποκαταστήσουμε τα αρμόδια υπουργεία. Η ευθύνη και η πρωτοβουλία ανήκει στην κεντρική κυβέρνηση”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.