Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου ο Σταμάτης Μαλέλης

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου ο Σταμάτης Μαλέλης

«Τα νησιά μας πρέπει να πάνε μπροστά… Πρέπει όλοι μαζί να γίνουμε μία δυνατή ομάδα και να χτίσουμε το μέλλον των νησιών μας» δήλωσε ο Σταμάτης Μαλέλης και ζήτησε από όλους να ακούσει τις απόψεις τους και τις προτάσεις τους.

Tα χαρτιά του άνοιξε από την Μυτιλήνη ο Σταμάτης Μαλέλης ο οποίος επιβεβαίωσε τα σενάρια των τελευταίων ημερών, που το ήθελαν υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου.

Το βράδυ του Σαββάτου ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε τις προθέσεις του σε δείπνο με ομάδα φίλων και συνεργατών του στη Μυτιλήνη.

Ο Σταμάτης Μαλέλης στην αρχή της ομιλίας του και απευθυνόμενος προς τους καλεσμένους του τους είπε: «Σας ευχαριστώ αρχικά όλους σας που αποδεχθήκατε την πρόσκλησή μου και σήμερα βρίσκεστε εδώ… Να ξέρετε ότι η παρουσία σας εδώ δεν είναι καθόλου τυχαία… Αν κοιτάξετε γύρω σας θα δείτε ότι ο καθένας από εσάς είναι μία ξεχωριστή προσωπικότητα… Και γνωρίζω πολύ καλά ότι είστε άνθρωποι καλλιεργημένοι, άνθρωποι με ήθος και εργατικότητα…»

Χωρίς πολλά λόγια και περιστροφές ο Σταμάτης Μαλέλης συνέχισε: «Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική ημέρα για μένα… Κι αυτό γιατί είναι η πρώτη φορά που σας ανακοινώνω ανοιχτά ότι θα είμαι υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου».

Όλοι όσοι βρίσκονταν στο τραπέζι, ήξεραν λίγο – πολύ τις προθέσεις του Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει την απόφαση αυτή.

«Τα νησιά μας πρέπει να πάνε μπροστά… Πρέπει όλοι μαζί να γίνουμε μία δυνατή ομάδα και να χτίσουμε το μέλλον των νησιών μας» συνέχισε ο Σταμάτης Μαλέλης και ζήτησε από όλους να ακούσει τις απόψεις τους και τις προτάσεις τους.

«Είναι δική μας τιμή που ένας άνθρωπος με ισχυρή προσωπικότητα όπως εσείς, βρίσκεστε στον τόπο μας, στην πατρίδα σας και αποφασίσατε να συμμετέχετε και ενεργά με τα κοινά του τόπου μας… Θα είμαστε κοντά σου και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία» είπε ένας εκ των προσκεκλημένων.

«Βλέπουμε στο τραπέζι σας κύριε Μαλέλη ηχηρά ονόματα από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως επίσης και πετυχημένους επιστήμονες και επιχειρηματίες… Βλέπουμε επίσης ότι υπάρχει ένα κράμα που συνδυάζει την εμπειρία κάποιων ανθρώπων στο χώρο της πολιτικής στη Λέσβο, με νέους ανθρώπους που είναι το μέλλον του τόπου μας και μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα… Θα είμαστε μαζί σας σε αυτή σας την προσπάθεια» σημείωσε κάποιος άλλος προσκεκλημένος.

«Είστε ένας άνθρωπος που έλειπε από την Λέσβο… Ένα νέο πρόσωπο στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ξέρουμε ότι μπορείτε να προσφέρετε πολλά και να αλλάξετε πολλά πράγματα στα νησιά μας, με τις γνωριμίες που έχετε από το επαγγελματικό και πολιτικό σας περιβάλλον… Το ότι έχετε μία λαμπρή πετυχημένη καριέρα τόσων χρόνων στο χώρο των ΜΜΕ, αποδεικνύει ότι έχετε απεριόριστες δυνατότητες… Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα πετύχετε και σ’ αυτό σας το εγχείρημα» πρόσθεσε κάποιος άλλος

Μέσα σε αυτό το εξαιρετικό κλίμα και αφού άκουσε τις απόψεις τις καλεσμένων του, ο Σταμάτης Μαλέλης τους απάντησε: «Κατ’ αρχήν σας ευχαριστώ όλους σας για τα καλά σας λόγια… Θέλω να ζητήσω από όλους εσάς να μου μιλάτε στον ενικό… Το «Σταμάτης» μου αρέσει πολύ… Θα πρέπει επίσης να σας πως ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα μόνος μου, αν δεν έχω και τη δική σας συμβολή… Ναι πρέπει να γίνουμε μία δυνατή ομάδα που να πλαισιώνεται από ανθρώπους με γνώση και εμπειρία και ανθρώπους νέους που να έχουν όραμα για τον τόπο μας… Κι εσείς εδώ είστε όλοι σας ξεχωριστοί… Σας ευχαριστώ και πάλι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σταμάτης Μαλέλης θα αναχωρήσει σήμερα το βράδυ για την Αθήνα και θα επιστρέψει σε 15 ημέρες και πάλι στη Λέσβο, όπου θα παραθέσει νέο τραπέζι σε 30 ακόμα φίλους και συνεργάτες του, όπως επίσης και τραπέζι σε εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ για να τους γνωρίσει όλους και να ανακοινώσει και με τον πιο επίσημο τρόπο την απόφασή του για την κάθοδό του στις επόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.