ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πειραιάς: Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του δήμου για το 2018

Πειραιάς: Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του δήμου για το 2018

Κατά την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Πειραιά, εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός για το 2018.

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κατάσταση που παρέλαβε το δήμο και στο έργο που έχει επιτελέσει η δημοτική Αρχή του. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις μειώσεις των ανταποδοτικών τελών κατά τα δύο τελευταία χρόνια, συνολικού ύψους 6%, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, οι οποίες ήταν και “οι πρώτες τα τελευταία 25 χρόνια”.

Αναφερόμενος στα έργα που δρομολογούνται, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις παρεμβάσεις και επενδύσεις που προβλέπονται στην εγκεκριμένη για το δήμο Πειραιά Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση, ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς και στις αναπλάσεις του Μικρολίμανου και του Αγίου Διονυσίου, συνολικού προϋπολογισμού 21 εκατομμυρίων ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, προανήγγειλε για το 2018 νέο διαγωνισμό για την αξιοποίηση του Πύργου Πειραιά, ενώ άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τη μη απόδοση του 3,25% των εσόδων του ΟΛΠ στους παραλιμένιους δήμους του Πειραιά, όπως προβλέπει ο νόμος. Από την αντιπολίτευση, το “Λιμάνι της Αγωνίας” χαρακτήρισε τον προυπολογισμό “ελλιπέστατο”, εκτίμησε ότι “θέτει τον πήχη χαμηλά” και πως απέχει από τις προεκλογικές διακηρύξεις και δεσμεύσεις του κ. Μώραλη. Η “Λαϊκή Συσπείρωση” έκανε λόγο για έναν προϋπολογισμό που ακολουθεί τις μνημονιακές πολιτικές και απέχει από την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.