ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γ. Τσιρώνης στο «1st GREEK INVESTMENT FORUM» στην Κίνα

Ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γ. Τσιρώνης στο «1st GREEK INVESTMENT FORUM» στην Κίνα

Κεντρικός ομιλητής εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης στην εκδήλωση «1st GREEK INVESTMENT FORUM» που θα διεξαχθεί στην Κίνα την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στην πόλη Σιάν (πρωτεύουσα της Επαρχίας Shaanxi) θα είναι ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης. Η εκδήλωση διεξάγεται σε συνδιοργάνωση της BELT AND ROAD ASSOCIATES με την China Association for International Economic Cooperation (CAFIEC), έναν οργανισμό του Υπουργείου Εμπορίου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και με την Κυβέρνηση του Σι’αν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι η πρώτη φορά που θα παρουσιαστεί, σε μια τέτοιου τύπου εκδήλωση η Ελλάδα ως τόπος επενδυτικού ενδιαφέροντος ενώπιον 200-250 εκπροσώπων επενδυτικών επιχειρήσεων της Κίνας και Κινεζικών εταιρειών που επενδύουν συστηματικά στο εξωτερικό. Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας θα διεξαχθούν σειρά από ομιλίες αναφορικά με την Ελλάδα ως τόπο επενδυτικού ενδιαφέροντος αλλά και για σειρά από Κλάδους της Ελληνικής Οικονομίας που παρουσιάζουν ειδικό ενδιαφέρον για τους ξένους επενδυτές, μεταξύ αυτών και ο αγροδιατροφικός τομέας. Στο περιθώριο της επίσκεψης του Αν. Υπουργού στην Κίνα θα λάβουν χώρα επίσης επαφές με μέλη της κυβέρνησης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.