ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πέθανε ο δήμαρχος Τήνου, Σίμος Ορφανός-Το μήνυμα του Περιφερειάρχη

Πέθανε ο δήμαρχος Τήνου, Σίμος Ορφανός-Το μήνυμα του Περιφερειάρχη

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 57 ετών, ο δήμαρχος Τήνου, Σίμος Ορφανός, ο οποίος τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Ο εκλιπών γεννήθηκε στην Τήνο το 1960, όπου έζησε τα μαθητικά του χρόνια. Το 1977 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, όπου τελείωσε το Λύκειο. Στο νησί επέστρεψε το 1984 και εργάστηκε στις επιχειρήσεις του πατέρα του Ιωάννη Ορφανού, που και αυτός διατέλεσε δήμαρχος Τήνου.

Εξελέγη ως μοναδικός νομαρχιακός σύμβουλος της Τήνου από το 1988 μέχρι το 1994. Ακολούθως εξελέγη επαρχιακός και νομαρχιακός σύμβουλος την περίοδο 1995-1998, δημοτικός σύμβουλος από το 1999 έως το 2002, αντιδήμαρχος από το 2003 έως το 2006 και δήμαρχος από το 2007 έως το 2010 και από το 2014 έως σήμερα.

Ήταν παντρεμένος με τη Μαρίνα Σουράνη και ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του εξέφρασε, εκ μέρους όλης της αυτοδιοίκησης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης.

Το μήνυμα του Πειφερειάρχη για την απώλεια του Δημάρχου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σήμερα χάσαμε έναν μοναδικά αυθεντικό φίλο, τον Δήμαρχο Τήνου Σίμο Ορφανό.
Εναν υπέροχο άνθρωπο που έδωσε όλες τις μάχες που μπορούσε για τον τόπο του, την Τήνο.
Φαινόταν πάντα, και ήταν, τόσο δυνατός που μοίραζε απλόχερα δύναμη και κουράγιο σε όλους.
Ακόμα και στις δύσκολες στιγμές του, μου έβαζε θέματα και στόχους για τα προβλήματα του νησιού. Μην ανησυχείς, του απαντούσα, θα τα αντιμετωπίσουμε όλα.
Τώρα που ο φίλος μας έφυγε, οφείλουμε να εκπληρώσουμε την δέσμευση μας σε αυτόν. Να τα αντιμετωπίσουμε όλα.»tiki.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.