Ανοιγμα της Αλοννήσου στην πολωνική αγορά

Ανοιγμα της Αλοννήσου στην πολωνική αγορά

Εντυπωσιακή συμμετοχή του νησιού στην έκθεση GRECKA PANORAMA της Βαρσοβίας

Πόλο έλξης πληθώρας επισκεπτών αποτέλεσε το περίπτερο του Δήμου Αλοννήσου στην έκθεση GRECKA PANORAMA που πραγματοποιήθηκε στις 2-3 Δεκεμβρίου στη Βαρσοβία. Το επιτυχημένο εγχείρημα που διοργανώθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά με στόχο την προβολή της Ελλάδας στην ταχέως αναπτυσσόμενη πολωνική αγορά, στηρίχτηκε ενεργά από αξιόλογους φορείς και T.O., όπως οι TUI, Neckermann, Mouzenidis Travel.

Η επισκεψιμότητα της έκθεσης σημείωσε εντυπωσιακή αύξηση της τάξης του 20%, γεγονός που μεταφράζεται σε αύξηση κρατήσεων και κεφαλαιοποίηση των αποτελεσμάτων στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για την Ελλάδα, όπως εκτιμούν μεγάλοι Tour Operators της αγοράς.

Με εντυπωσιακό φόντο τις εξωτικές παραλίες και τις δραστηριότητες του νησιού, ο δήμαρχος της Αλοννήσου, Πέτρος Βαφίνης και η πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού, Κική Αναγνώστου, εκπροσώπησαν τον προορισμό στην έκθεση. Οι επισκέπτες του περιπτέρου είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το πολυδιάστατο τουριστικό προϊόν του οικολογικού παραδείσου των Σποράδων, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκαν από τους εκπροσώπους του δήμου, συναντήσεις με επαγγελματίες και εξειδικευμένους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Αλόννησος διαθέτει τις πρώτες ύλες για να αναδειχθεί διεθνώς. Κάνουμε άνοιγμα σε νέες αγορές του εξωτερικού όπως την πολωνική, που εφέτος ανέδειξε την Ελλάδα στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των ταξιδιωτών», επισημαίνει ο κ. Βαφίνης. Στο μεταξύ, η κ. Αναγνώστου έδωσε το παρών σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης με επαγγελματικές συναντήσεις και απευθείας επαφές με τους Πολωνούς ταξιδιώτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.