ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Θεσσαλονίκη: Αντιδήμαρχος επιχείρησε να κατευνάσει εκνευρισμένους πολίτες αλλά της γύρισε … «μπούμερανγκ»

Θεσσαλονίκη: Αντιδήμαρχος επιχείρησε να κατευνάσει εκνευρισμένους πολίτες αλλά της γύρισε … «μπούμερανγκ»

Επεισόδιο σημειώθηκε στην Θεσσαλονίκη όπου μια αντιδήμαρχος της πόλης επιχείρησε να παρέμβει για να κατευνάσει τα πνεύματα στα ταμεία του δήμου, εκεί όπου πληρώνεται το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας, όμως πιάστηκε αδιάβαστη απ’ τους ίδιους τους υπαλλήλους του δήμου καθώς δεν γνώριζε πόσα άτομα εργάζονται στο γκισέ των ταμείων.

Το τραγελαφικό αυτό περιστατικό συνέβη την περασμένη βδομάδα, όταν η αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Θεσσαλονίκης Αννα Αγγελίδου κατέβηκε φουριόζα από το γραφείο της προκειμένου να αντιμετωπίσει τα έντονα παράπονα πολιτών για τις πολύωρες αναμονές στα ταμεία όπου πληρώνεται το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας.

Μια ταλαιπωρία άνευ προηγουμένου με ατελείωτες ουρές καθώς στο συγκεκριμένο χώρο λειτουργούν μόνο τέσσερα γκισέ, όπως κατήγγειλαν πολίτες και επιβεβαίωσαν υπάλληλοι του δήμου Θεσσαλονίκης.

Η αντιδήμαρχος λοιπόν κατεβαίνει στα ταμεία και έρχεται αντιμέτωπη με τα παράπονα και τις αποδοκιμασίες των δημοτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάποια στιγμή ακούγεται στο βίντεο να ρωτάει τους υπαλλήλους του δήμου να της πουν πόσα άτομα απασχολούνται στα ταμεία, λέγοντας τους μάλιστα να διαθέσουν κι άλλο προσωπικό για της απαντήσουν με τη σειρά τους οι υπάλληλοι ότι αυτό είναι δική της δουλειά και ότι εκείνη πρέπει να δώσει εντολή για να ενισχυθεί το προσωπικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.